INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - JUVENTUS 5-1

GALERIE FOTO Cum a apărut Diletta Leotta la Napoli - Juventus » A atras toate privirile

Diletta Leotta, la Napoli - Juventus/ foto IInstagram +35   FOTO
Diletta Leotta, la Napoli - Juventus/ foto IInstagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 15:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 16:02

Diletta Leotta (31 de ani), reportera televiziunii DAZN, a fost la Napoli - Juventus 5-1 și a atras toate privirile.

Diletta Leotta a fost căutată de camerele de filmat pe tot parcursul meciului. La final, ea a oferit prima impresie de pe gazon după succesul răsunător al napolitanilor. „Victorie uriașă pentru Napoli și satisfacție mare pentru patronul Aurelio De Laurentiis.

Jucătorii au mers să salute fanii în toate sectoarele terenului, este o atmosferă incredibilă, se poate întâmpla orice. Dați volumul mai tare și ascultați corul fanilor. Ce atmosferă! Osimhen crește de la meci la meci, are o forță incredibilă”, a spus Diletta la final.

Diletta Leotta
Diletta Leotta, foto: Instagram @dilettaleotta
+31 FOTO

Dilletta Leotta și Loris Karius sunt împreună

Diletta Leotta și Loris Karius sunt împreună de mai bine de două luni, dar până pe 31 decembrie au ezitat să posteze imagini împreună pe rețelele de socializare. Fanii i-au putut observa doar în fotografiile reușite de presa din Italia. 

+31 FOTO

Cei doi au petrecut noaptea de Revelion cu mai mulți prieteni. Diletta a fost în centrul atenției cu ținuta aleasă, o rochie neagră, scurtă, cu un decolteu generos. Diletta și Karius au postat imaginile împreună pe rețelele de socializare, spre satisfacția urmăritorilor.

Karius, celebru fiindcă a comis doi greșeli majore într-o înfrângere în finala Ligii Campionilor 2018 cu Real Madrid, este liber de contract, după despărțirea de Newcastle.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Spalletti și Allegri, protagoniștii unui video viral după derby: „Pare că are o problemă cu mine!”
NAPOLI - JUVENTUS 5-1
Spalletti și Allegri, protagoniștii unui video viral după derby: „Pare că are o problemă cu mine!”
Scandal-monstru la un club din Premier League » Antrenorul și vedeta echipei sunt la cuțite: „A fost umilit în fața grupului!”
PREMIER LEAGUE
Scandal-monstru la un club din Premier League » Antrenorul și vedeta echipei sunt la cuțite: „A fost umilit în fața grupului!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
Hagicianul
Hagicianul  •  14 Ianuarie 2023, 20:48

Daca tot aveti norma lunara de articole despre fotbal si femei, scrieti macar despre ligile feminine, macar aflam informatii legate de sport. Pe cine intereseaza cum s-a imbracat o persoana din cele peste 50.000 care au asistat la meci?!

kordell
kordell  •  14 Ianuarie 2023, 17:41

Pana la urma cum a fost la meci , in palton sau in chiloti ?

maradona79
maradona79  •  14 Ianuarie 2023, 16:07

Esti criminala viata mea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează