INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Dimitar Berbatov revine pe teren » Destinație surprinzătoare pentru bulgar

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat vineri, 25 august 2017 16:26

Dimitar Berbatov, fostul atacant al lui Manchester United și Tottenham, a semnat cu Kerala Blasters, echipă din Superliga Indiană.

Berbatov, 36 de ani, a ajuns la o înțelegere pentru un singur an cu echipa din India, unde se află deja Wes Brown, fostul coleg de la United, dar și antrenorul Rene Meulensteen, care a fost secundul lui Sir Alex Ferguson în perioada 2007 - 2013 pe Old Trafford.

Kerala a anunțat transferul bulgarului printr-un mesaj pe contul de Twitter al clubului: "Atingere de aur, transformarea unui vis într-un final mortal. Golgheterul bulgar este pregătit să ducă echipa prin furtună"

Berbatov este liderul all time al naționalei la goluri marcate și a ajuns în 2006 în Premier League, după ce a fost cumpărat de Tottenham de la Bayern Leverkusen și a câștigat Cupa Ligii cu echipa londoneză.

Atacantul a fost transferat însă de United pentru 33 de milioane de euro și a câștigat de două ori titlul în Premier League și o Cupă a Ligii în cei patru ani petrecuți la echipa diavolilor roșii.

Noul jucător al lui Kerala Blasters a mai trecut în carieră pe la Fulham, Monaco și PAOK Salonic. Berbatov se alătură astfel unor jucători precum Robbie Keane, ajuns și el în India în această vară la campioana Atletico de Kolkata, echipă antrenată de fostul mare atacant englez Teddy Sheringham.

sursa: espnfc.com

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close