INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

Din nou în criză, Real pierde primul trofeu: „Am încercat din toate pozițiile”

Karim Benzema a redus diferența, dar al doilea său gol a fost anulat de VAR pentru ofsaid +7   FOTO
Karim Benzema a redus diferența, dar al doilea său gol a fost anulat de VAR pentru ofsaid

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 10:29 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 11:10

Madridul nu-și poate apăra trofeul Supercupei Spaniei. Revenirea de la 0-2, după o repriză slabă, s-a lovit de ratările lui Asensio. ”Nu e un eșec pentru c-am forțat egalarea până la final”, zice Zidane

2021 are semne rele pentru Real. Aflată la patru puncte de lider și cu două meciuri în plus, trupa lui Zidane și-a luat deja adio de la primul trofeu stagional. Nu avem El Clasico pentru Supercupă, Bilbao revanșându-se (2-1) după recenta înfrângere din campionat. Presa madrilenă vorbește iar despre o "criză blanca", acuzând lipsa de strălucire și soliditate, atuurile care au impus-o în 2020.

20 de bare, Asensio 4!

Ghinionul a jucat un rol important pe La Rosaleda din Malaga, Asensio țintind de două ori barele porții lui Unai Simón. Dar prima repriză slabă, cu gafele făcute de Lucas Vázquez și transformate în golurile lui Raúl García, au atârnat prea greu. "Am încercat din toate pozițiile și n-a fost posibil. Suntem furioși și triști pentru că ne doream să jucăm în finală", s-a plâns atacantul, ajuns la patru bare în ultimele cinci întâlniri. Per total în 2020-2021, Madridul a nimerit în 20 de rânduri barele!

Zizou: "Nu renunțăm"

Dacă precedenta Supercupă l-a costat postul la Barcelona pe Valverde, Zizou nu se simte deloc amenințat: "Ce vreți acum, să renunțăm la acest sezon? Va fi mai multă presiune din exterior, dar ne vedem de treabă. N-am gestionat bine prima parte și am pierdut mingi neobișnuit de ușor. Am avut oportunități după pauză, un gol și nu văd un eșec, întrucât am forțat egalarea până la final". Fanii care au votat pe site-ul Marca (peste 25.000) cred că nivelul lotului e de vină (31%), urmat de alegerile antrenorului francez (26%) și apoi randamentul slab al jucătorilor blancos (25%). 

4goluri în 38 de jocuri i-a marcat Raúl García lui Real. Precedentele două, în 2014-15 la Atlético, în Supercupa și Cupa Spaniei

+3 FOTO

Tensiune la Bayern! Müller s-a înfuriat pe un ziarist: „Râzi de noi?! E normal să râzi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează