INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Dinamo Kiev, primul meci din turneu cu Legia, la Varșovia! De ce a fost amânat meciul cu FCSB

Mircea Lucescu// Foto-Imago Images
Mircea Lucescu// Foto-Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 13:04 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 14:55

Igor Surkis (63 de ani), președintele lui Dinamo Kiev, explică de ce a fost amânat meciul cu FCSB, sugerând că s-ar fi jucat prea repede pe 6 aprilie. Kievenii vor debuta în această serie de partide amicale pe 12 aprilie, contra Legiei Varșovia.

Jucătorii lui Dinamo Kiev au venit la București pentru a se antrena, dar nu vor începe aici turneul european de amicale sub numele „Meci pentru Pace! Stop războiului!”. 

„Tricolorul” remarcat de presa din Spania: „Dă dovadă de creștere constantă. E unul dintre puținii jucători capabili să facă diferența”
ECHIPA NAȚIONALĂ
„Tricolorul” remarcat de presa din Spania: „Dă dovadă de creștere constantă. E unul dintre puținii jucători capabili să facă diferența”

Igor Surkis: „Vom juca și împotriva FCSB”

Inițial, fusese anunțat un test cu FCSB, miercuri, pe „Arcul de Triumf”. Confruntarea nu se va mai disputa, fiind amânată. „Vom juca și împotriva acestei echipe, însă nu pe 6 aprilie

Pentru noi, fiecare partidă e un lanț de eforturi organizatorice serioase, pentru a da respect duelului”, a declarat Igor Surkis, conform site-ului ucrainean Tribuna.com. Sugerează că ar fi fost prea repede miercuri. 

Descoperire îngrozitoare în Ucraina » Fotbalist torturat, ucis și aruncat într-o groapă comună!
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Descoperire îngrozitoare în Ucraina » Fotbalist torturat, ucis și aruncat într-o groapă comună!

Trei fotbaliști de la Șahtior în turneu 

Scopul turneului este să avertizăm lumea asupra războiului înfiorător din Ucraina și să strângem fonduri pentru a ajuta ucrainenii care suferă din cauza conflictului cu agresorul rus”, s-a scris pe site-ul grupării kievene. 

Primul joc de pregătire e programat pe 12 aprilie, la Varșovia, cu Legia, campioana Poloniei. Alb-albaștrilor li se vor alătura și trei fotbaliști de la Șahtior, Stepanenko, Krivțov și Piatov

Cicâldău, pe lista altui club european puternic
STRANIERI
Cicâldău, pe lista altui club european puternic

Mircea Lucescu: „Fotbalul poate realiza multe lucruri” 

Într-un interviu pentru cotidianul italian Il Messaggero, Mircea Lucescu afirmă că „am reușit să aducem în România 11 jucători de la Dinamo Kiev. Ei sunt nucleul naționalei Ucrainei. Au primit de la guvern permisiunea de a părăsi țara, au fost scutiți de serviciul militar pentru o situație specială”. 

Barajul CM 2022, cu Scoția, în iunie. „Chiar și fotbalul poate realiza multe lucruri în clipe atât de dificile. Participarea Ucrainei la play-off și posibila calificare la Mondial ar fi foarte importante”. 

Mircea Lucescu: „E nevoie de mult mai mult” 

Antrenorul spune că „Steaua (n.r. - FCSB) a făcut eforturi mari. A pus la dispoziție locuri de antrenament și de cazare. Dar, cu venirea internaționalilor, e nevoie de mult mai mult. Trebuie să găsim resurse pentru a susține costurile acestor luni și să avem un program de jocuri. Nu va fi ușor, în Europa, campionatele și cupele naționale sunt în fazele finale”. 

Pentru Lucescu, „ar fi frumos dacă Ucraina ar reuși să joace și în Italia cel puțin o partidă. Voi încerca zilele următoare să vorbesc personal cu unii antrenori pentru a organiza ceva”. 

VIDEO. Gigi Becali și Mircea Lucescu, împreună la baza FCSB din Berceni

Citește și:

Stupoare în Rusia! Postul TV a întrerupt transmisiunea derby-ului din Bundesliga: „Motivele ne depășesc”

Chelsea, umilită și după meci de Brentford: „Acum noi suntem campioni mondiali?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  03 Aprilie 2022, 18:06

Vrem fotbal pe Arc!

gago747
gago747  •  03 Aprilie 2022, 17:17

Asta ca să-ți dai seama cît de mult ne respectă ucrainenii.

fairplayromania
fairplayromania  •  03 Aprilie 2022, 16:13

Să înţelegem ca marele Lucescu nu are niciun cuvînt de spus si nici părerea nu i se cere. Normal. El e angajat la club !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează