INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV

DINAMO KIEV » Un jucător al lui Mircea Lucescu suferă cumplit și după ce a scăpat de coronavirus: „M-am speriat de moarte!”

Mikkel Duelund
foto: Imago
Mikkel Duelund foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 14:18 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 14:33

Mijlocașul danez Mikkel Duelund, 23 de ani, nu va mai juca până la jumătatea lunii ianuarie din cauza consecințelor COVID-19. „Am trăit un sentiment înspăimântător. Era ceva în interiorul meu care îmi împiedica organismul să funcționeze”.

O situație delicată pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Focarul de coronavirus s-a stins, dar consecințele COVID-19 îl afectează pe unul dintre jucătorii săi mai mult decât se așteptau antrenorul și medicii clubului ucrainean. Mikkel Duelund nu va mai putea evolua în acest an, deși a scăpat de virus. Urmările sunt la fel de periculoase.

Duelund s-a vindecat de coronavirus, dar încă resmite efectele

După ce testele sale au fost negative, mijlocașul danez a reluat pregătirea. Atunci și-a dat seama că îi este imposibil. „Chiar de la primul antrenament, m-am simțit foarte rău. Am avut amețeală puternică, aproape am leșinat. Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, m-am speriat de moarte”, a declarat Duelund pentru site-ul tribuna.com.

Duelund, afectat de COVID-19: „Nu poți să urci câteva trepte fără să ți se taie respirația”

„Am trăit un sentiment înspăimântător. Era ceva în interiorul meu care îmi împiedica organismul să funcționeze. E straniu când nu poți să urci câteva trepte fără să ți se taie respirația.Acum mă simt mai bine, riscul cheagurilor de sânge a dispărut, dar ficatul încă nu produce nutrienții de care are nevoie corpul pentru a se reface”, a mai spus scandinavul.

Duelund: „La capacitate maximă abia la jumătatea lunii ianuarie 2021!”

Ce i-au transmis doctorii? „Mă voi putea pregăti la capacitate maximă de-abia la jumătatea lunii ianuarie. Momentan, mă antrenez foarte ușor. E păcat că, după ce am pierdut 14 luni din cauza accidentării, stau pe margine în urma coronavirusului și consecințelor sale”.

Schumacher, întâmplare amuzantă cu Mircea Lucescu: „M-a schimbat în minutul 6!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Lewandowski, FURIOS că nu va câștiga și Balonul de Aur: „Toți știau că acesta a fost anul meu”

BOLOGNA. Sinisa Mihajlovic vrea să prindă „cârtița” din echipa sa: „Îl lipesc de perete, nu va mai juca fotbal!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează