INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

VIDEO Au anunțat că-l vor pe Luka Modric într-un mod inedit: pagină cumpărată în Marca

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 15:48 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 18:52

Dinamo Zagreb vrea să dea lovitura în vară și speră să-l aducă pe mijlocașul croat Luka Modric (38 de ani), care pleacă de la Real Madrid. Și a anunțat intenția transferului printr-o metodă inedită: cu o reclamă în ziarul Marca.

După 12 ani pe „Bernabeu” și toate trofeele posibile, Balonul de Aur Luka Modric va pleca. Încă nu s-a stabilit viitoarea destinație, dar Dinamo Zagreb, club la care a crescut din 2001 și care l-a dat în 2008 la Tottenham, speră să-l aducă înapoi.

VIDEO. Dinamo Zagreb, ofertă în ziarul Marca pentru Luka Modric

Velimir Zajec, care a devenit recent președinte al clubului, vrea să dea lovitura în această vară. Speră să-l readucă pe croatul care are patru titluri cu echipa (2004-2008) și a venit cu o idee inedită.

Clubul croat a cumpărat o pagină de publicitate încotidianulmadrilen Marca, ziarul de casă al lui Real și care în mai 2022 i-a dat croatului trofeul de „Legendă Marca”.

Pe pagina din ziar apar tricoul lui Dinamo Zagreb și numărul 10, cu numele lui Modric. Și un mesaj în spaniolă și croată: „Ar avea tot sensul din lume”.

Modric încă nu și-a stabilit viitorul. Rămâne de văzut dacă va da curs ofertei lui Dinamo Zagreb sau va alege zona arabă, acolo unde e ademenit cu milioane de euro, scrie Marca.

Croatul, care a intrat în echipa mare a albaștrilor în 2004, a bifat 80 de meciuri, reușind 25 de goluri și 21 de assist-uri. În acest sezon, Modric are 34 de meciuri pentru Real Madrid, în care a bifat două goluri și 6 pase decisive.

Mi-este foarte greu să-l las pe bancă, dar în fiecare zi arată exemplul pe care îl reprezintă pentru întreaga echipă. Nu arată deloc ca un fotbalist de aproape 39 de ani.

– Carlo Ancelotti

Citește și:

Ce salariu vrea Dennis Man pentru a semna » Detalii de ultimă oră de la negocieri
ITALIA
Ce salariu vrea Dennis Man pentru a semna » Detalii de ultimă oră de la negocieri
Cum trăiește Dani Alves, după condamnarea pentru viol: „Mă adaptez la orice” » L-a șocat pe reporter la masă
SPANIA
Cum trăiește Dani Alves, după condamnarea pentru viol: „Mă adaptez la orice” » L-a șocat pe reporter la masă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  06 Aprilie 2024, 17:39

Dinamo Zagreb a intentionat initial sa publice o intreaga pagina in editia tiparita a Gazetei Sporturilor din Romania. Pana au realizat ca editia tiparita nu mai exista.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează