INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dinastia Messi merge mai departe »  Thiago, geniu la 6 ani: "Comentează meciurile, aspecte ale jocului, tot ce se întâmplă. E sută la sută implicat"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 16:09

Dinastia lui Leo Messi (31 de ani) va fi dusă mai departe. Thiago, fiul cel mare al argentinianului, este deja un fin cunoscător al fenomenului, după cum afirmă chiar cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

"Și lui Thiago, și lui Mateo le place mult fotbalul. Thiago înțelege mai mult pentru că e mai mare. Comentează meciurile, aspecte ale jocului, tot ce se întâmplă. E sută la sută implicat când se uită la un meci.

E întotdeauna dificil să digeri o înfrângere, dar Thiago mă obligă să comentez ce s-a întâmplat pe teren și să-i explic de ce nu am câștigat. Acum discutăm foarte mult după meciuri.

Nu știu ce va face în viitor, dacă va fi sau nu fotbalist, încă e foarte mic. Vreau doar să se bucure indiferent ce va alege, să-și găsească drumul în viață. Mi-e indiferent dacă va fi sau nu fotbalist, vreau doar să fie fericit", a declarat Messi. 

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo au trei copii, pe Thiago, Mateo și Ciro. 

Vezi și: 

Interviu-eveniment cu Lionel Messi, mai bun, mai puternic și extrem de direct » Mesaj pentru Cristiano Ronaldo, declarație surprinzătoare despre Balonul de Aur și dezvăluiri despre viața de familie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează