INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Directorul sportiv al unui club german important, în depresie: „M-am săturat. Vreau doar să ies din fotbal!”

Max Eberl/ Gladbach// Foto: IMAGO / Revierfoto
Max Eberl/ Gladbach// Foto: IMAGO / Revierfoto

Articol de - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 13:49 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 14:55

Directorul sportiv de la Gladbach, Max Eberl (48 de ani), a demisionat, după ce a petrecut 23 de ani la Borussia. Nu din cauza situației echipei, fostul fotbalist suferă de o depresie profundă.

Borussia M'gladbach este în stare de șoc după ce directorul sportiv a anunțat oficial că pleacă. Presa anticipa decizia, justificată cumva de situația proastă a echipei amenințate cu retrogradarea, dar motivul este cu totul altul. Probleme grave de sănătate îl afectează pe Max Eberl! A lucrat 6 ani ca jucător, 4 ani la juniori și tineret și apoi director sportiv, cu contract până în 2026!

Căpitanul și-a reziliat contractul, iar sponsorul a renunțat la tot după transferul unui jucător condamnat pentru viol!
SCOȚIA
Căpitanul și-a reziliat contractul, iar sponsorul a renunțat la tot după transferul unui jucător condamnat pentru viol!

A venit în 1999 de la Greuther Furth

Omul care îl întruchipează pe Borussia de 23 de ani trăiește o dramă, dincolo de stresul celor trei puncte de zona roșie a clasamaentului: „Aceasta este cea mai dificilă conferință de presă pe care a trebuit să o susțin vreodată. Sunt epuizat, obosit, nu mai am puterea necesară pentru această muncă. 

Nu există mândrie rănită, dezamăgire, iubire. Omul Max Eberl este obosit. Închei ceea ce a fost viața mea. Asta mi-a dat plăcere și bucurie. Fotbalul a fost viața mea, dar acum multe lucruri nu mai sunt distractive".

Max Eberl: „M-am săturat. Vreau doar să ies din fotbal!”

Oficialul clubului explică: „Am luat o vacanță anul trecut pentru că trebuia să ies din această mașină de tocat carne. Fac totul 100 la sută, o fac de 23 de ani. Dar mi-am dat seama că acest perfecționism devine prea mult. Am insultat oamenii, m-am supărat pe fani. Fiecare înfrângere a fost înfrângerea mea. Dacă cineva crede că voi schimba clubul, vă rog să uitați de asta cât mai curând posibil. 

Vreau doar să plec. Nu vreau să am nimic de-a face cu fotbalul acum. Dar, pentru prima dată în viața mea, mă gândesc la mine. Sunt foarte trist pentru că trebuie să las mulți oameni minunați aici. Dar o fac pentru propria mea sănătate”.

Vreau doar să văd lumea, să mă relaxez, să nu-mi asum responsabilitatea, să fiu un Max Eberl normal. De aceea am luat această decizie incredibil de dificilă într-un moment incredibil de nefericit. 

- Max Eberl, director sportiv Gladbach 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Teribil! S-au topit mușchii lui Bale în 6 luni! Retragerea e aproape!

Mason Greenwood, eliberat pe cauțiune după 3 zile petrecute în închisoare » Jucătorul lui Manchester United va fi judecat pentru viol şi agresiune fizică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează