INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dirty Mou » Jose Mourinho și-a înjurat jucătorii la pauza meciului cu Leicester ca să-i trezească

Cu golul marcat miercuri, Terry (dreapta) a devenit fundașul cu cele mai multe reușite în Premier: 38
Cu golul marcat miercuri, Terry (dreapta) a devenit fundașul cu cele mai multe reușite în Premier: 38

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2015 00:00

Albaștrii s-au distanțat la 13 puncte în fruntea clasamentului și mai au nevoie de trei pentru a sărbători titlul.

Finalul a fost cu happy-end, scor 3-1, dar Chelsea a suferit pînă și-n pauză pentru victoria de la Leicester! Liderul Premier a fost de nerecunoscut în prima parte, deși avea în față o formație din subsolul clasamentului (dar cu 4 succese la rînd în PL). Mai rău, la cabine a intrat cu 0-1 pe tabelă.

VIDEO: Vezi AICI golurile din Leicester - Chelsea 1-3

Responsabil pentru declick-ul de după reluare, cu goluri semnate de Drogba, Terry și Ramires, a fost în primul rînd Jose Mourinho. Întrebat ce le-a zis albaștrilor la vestiare de-au mîncat pămîntul în următoarele 45 de minute, managerul portughez a început să rîdă: "Dacă v-aș spune, ar fi numai beep, beep, beep. Prea mulți de beep!".

34 de etapeconsecutive, din tot atîtea disputate, are Chelsea în fruntea clasamentului

"Ești un struț, un prost"

Chestionat de un jurnalist despre ce critici vorbește atunci cînd afirmă că jucătorii lui au fost puși la zid în mod repetat, managerul lui Leicester, Nigel Pearson, a răbufnit.

"Ai fost în vacanță 6 luni?! Ești cu capul în nori sau l-ai băgat în nisip?! Dacă nu știi răspunsul ești un struț. Un prost!", i-a strigat Pearson, care a mai jignit un ziarist și un fan în acest sezon.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  01 Mai 2015, 15:28

Chelsky & Mou.....Nu poate sa-i ridice D.N.A sa treaca si Arsenal pe primul loc,ca nu stiu cum mai arata locul 1!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează