INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Alt fotbalist ucrainean mort în război » O bombă i-a lovit casa! A pierit și mama lui, iar sora în vârstă de doar 7 ani e în stare gravă la spital

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2022 14:40 / Actualizat marti, 01 martie 2022 14:59

Dmitri Martinenko avea doar 25 de ani, fusese golgeterul și cel mai bun jucător al unei ligi regionale ucrainene. Și mama lui a murit. Sora sa e în stare gravă, rănită de șrapnel.

Războiul continuă să facă multe victime în Ucraina. Și printre soldați, și printre civili. Fotbalul e și el lovit. Vineri, Vitali Sapilo și-a pierdut viața luptând. Fostul junior al lui Karpati Lvov era comandant de tanc, la 21 de ani.

Război în Ucraina, ziua a 6-a » Ce au putut face taximetriștii din București cu refugiații ucraineni: amenzi de 10.000 de lei!
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Război în Ucraina, ziua a 6-a » Ce au putut face taximetriștii din București cu refugiații ucraineni: amenzi de 10.000 de lei!

Dmitri Martinenko era mijlocaș la o echipă din suburbiile Kievului

Luni, alt jucător a dispărut. Dmitri Martinenko avea 25 de ani și crescuse în fotbal în regiunea Luhansk, era mijlocaș la FC Hostomel, echipa unui orășel aflat la periferia Kievului, în nord-vestul Capitalei. Sezonul trecut, a fost nu doar liderul formației sale, ci și golgeterul și cel mai bun fotbalist al unei ligi regionale din districtul Kiev-Sviatoșin.

Sora lui se zbate între viață și moarte

Era cu mama și sora sa când un proiectil le-a lovit casa. Dmitri a murit, la fel, părintele. Sora în vârstă de doar 7 ani a fost internată de urgență la spital, rănită la cap de șrapnel. Se zbate între viață și moarte. Ucrainenii strâng bani încercând să ajute la salvarea ei.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina: 

Drama unui jucător antrenat de Lucescu » E în Spania, dar familia stă ascunsă în subsol la Kiev!

Cine înlocuiește Rusia în barajul pentru Mondial » FIFA va alege între două țări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
forza_oltenia
forza_oltenia  •  01 Martie 2022, 16:45

Uite ca unii vor sa traiasca demni nu slugile corporatiilor pe pamantul lor. Rusia e a realizat ca nu poate juca decat intr o echipa adversa lumii libere. Este liderul echipei si asa cum unii nu vor 2 echipe in oras, gen Craiova. Asa si avarii din vest vor sa fie numai ei. Rusia se apara acum, vestul o umileste si din vorbe dar din fapte nu mai vorbim.

iulihenry14
iulihenry14  •  01 Martie 2022, 16:29
Postat de forza_oltenia pe 01 Martie 2022, 16:13

daca si tu ai fi in locul lui Putin si ar veni nato si ue peste tara ta si ti-ar lua 3 sfert din judetul constanta si ai ramane cu tulcea sigur ai face razboi ca daca privesti o harta daca pierde ukraina, vorbim de rusia ca o tara asiatica numai

"Dar a venit UE si a luat o gramada din Rusia domne, nu stiti nimic voi" The Amur Annexation (Chinese: 兼並阿穆爾) was the annexation of the southeast corner of Siberia by the Russian Empire in 1858–1860 through a series of unequal treaties forced upon the Qing dynasty of China. Asta doar asa la o prima cautare pe google. Rusia anexeaza teritorii de sute de ani prin forta si manipulare. Dar aia din UE sunt aia naspa

iulihenry14
iulihenry14  •  01 Martie 2022, 16:25
Postat de xady pe 01 Martie 2022, 15:49

Asta a fost doar un pretext pentru ***, daca Ucraina semna si se demilitariza, gases *** alt pretext dupa. In plus, daca semna, ar fi pus un guvern pro-rus, o dictatura practic. La fel ca *** din Belarus care a oprit un zbor international deasupra spatiului aerian ca sa aresteze un jurnalist. Unii nu vor sa traiasca intr-o astfel de tara.

Esti prost de dai in gropi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close