INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

FOTO Dmitro, tătic și toboșar pe Arena Națională » Poveste inedită, încheiată cu intervenția președintelui Federației

Ucraineanul Dmitro Levcenko din Cernăuți și-a adus copilul de o lună și 3 zile, Levko, pe Arena Națională, la meciul dintre Ucraina și Austria, scor 0-1, și a fost lăsat cu toba abia după intervenția președintelui federației. +20   FOTO
Ucraineanul Dmitro Levcenko din Cernăuți și-a adus copilul de o lună și 3 zile, Levko, pe Arena Națională, la meciul dintre Ucraina și Austria, scor 0-1, și a fost lăsat cu toba abia după intervenția președintelui federației.

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2021 17:24 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 17:24

Ucraineanul Dmitro Levcenko din Cernăuți și-a adus copilul de o lună și 3 zile, Levko, pe Arena Națională, la meciul dintre Ucraina și Austria, scor 0-1, și a fost lăsat cu toba abia după intervenția președintelui federației.

Cel mai special fan al Ucrainei a fost, fără îndoială, Dmitro Levcenko din Cernăuți. Proprietar al unei platforme foto pentru evenimente din orașul bucovinean, tânărul ucrainean e abonat la meciurile echipei naționale și nu putea rata Campionatul European. A fost la meciul cu Olanda, aducând un banner special, "Meniu ucrainean: mic dejun - Olanda, prânz - Macedonia de Nord, cină - Austria", și a plusat la București.

A făcut spectacol în Centrul Vechi, bătând la tobe îmbrăcat în costum popular ucrainean, cu "veșevancă" și șalvari, cămașa înflorată și pantalonii bufanți din portul vecinilor. Apoi, la stadion, a adus două surprize. Fiul său în vârstă de doar o lună și 3 zile, Levko. Și o tobă!

Cel mai tânăr susținător de la Euro 2020

Doar că a avut o mică problemă. Rigurozitatea controlului de la intrarea în arena bucureșteană i-a oprit toba, care urma să fie lăsată la garderoba special amenajată lângă intrarea în Arenă. Levcenko a apelat "linia roșie" și l-a sunat direct pe președintele federației de la Kiev, Andrei Pavelko. Care a intervenit în favoarea acestuia, iar organizatorii l-au lăsat să introducă toba în stadion, împotriva Macedoniei de Nord.

Dmitro, tătic și toboșar pe Arena Națională » Poveste inedită, încheiată cu intervenția președintelui Federației

„Am reușit să reglez această neînțelegere. După meci, mulți fani mi-au spus că instrumentul a încărcat echipa națională și tribunele și a inspirat victoria noastră la București", a scris Pavelko pe rețelele de socializare.

Mai mult, acesta a punctat că micul Levko este cel mai tânăr susținător al Ucrainei la acest Euro. Cei doi au fost și aseară la meciul dintre Ucraina și Austria. 

Le mulțumesc tuturor celor care încurajează echipa națională. Îi coasem cămașa înflorată lui Levko pentru meciurile următoare
- Dmitro Levcenko

VIDEO Mircea Lucescu, Dan Petrescu și Anghel Iordănescu prezenți la meciurile Ucrainei de la Euro 2020

Citește și alte știri de la Euro 2020:

Record la EURO 2020: numărul de autogoluri de la această ediție nu a mai fost văzut

UPDATE UEFA a decis: Allianz Arena nu va fi iluminat în culorile curcubeului la Germania-Ungaria! Cum au reacționat autoritățile maghiare: „Slavă Domnului”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează