INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GHEATA DE AUR

Doar Mbappe îl mai poate opri pe Lionel Messi din drumul spre o nouă Gheată de Aur » Cum arată clasamentul la zi

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 19:32

Kylian Mbappe (20 de ani) e considerat singurul fotbalist care poate lupta până în ultima etapă cu Lionel Messi (31 de ani) pentru câștigarea Ghetei de Aur.

Hattrick-ul marcat de atacantul lui PSG în ultimul meci l-a apropiat pe acesta la trei goluri de Lionel Messi, care e lider în clasamentul pentru Gheata de Aur. Al treilea pretendent pentru acest trofeu este Fabio Quagliarella de la Sampdoria, care a adunat 22 de goluri.

Totuși, Messi s-ar putea distanța din nou de vârful francez de la PSG dacă va marca în această seară în meciul cu Alaves.

„Mbappe e goleador, nu e un Messi. El (n.r. Mbappe) poate deveni cel mai bun marcator din lume, iar acum e pe drumul cel bun”, a spus Thomas Tuchel, antrenorul lui PSG.

Paris Saint Germain a câștigat campionatul în Ligue 1, în timp ce Barcelona mai are nevoie doar de două victorii pentru a lua titlul.

33 de goluri în 30 de meciuri a reușit Messi pentru Barcelona în acest sezon

30 de reușiteîn 27 de partidei a bifat Mbappe pentru PSG

5 Ghete de Aura câștigat Messi de-a lungul carierei, fiind jucătorul cu cele mai multe astfel de trofee

 clasamentul pentru gheata de aur 2019

clasament

Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN SALONIC // Campionul Greciei, Fernando Varela, despre criza de la FCSB: „N-a mai luat titlul de când eram eu acolo?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close