INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Doar Pep putea face asta » Guardiola a dezvăluit ce i-a transmis copilului de mingi în timpului meciului cu Palace

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 15:30

În prima repriză a meciului Manchester City - Crystal Palace 5-0, la scorul de 0-0, Pep Guardiola a fost filmat în timp ce dădea indicații unui copil de mingi.

După meci, antrenorul spaniol a explicat ce i-a transmis băiatului în timpul partidei. Managerul lui City era nemulțumit că cei de pe margine nu erau mai rapizi când trebuiau să aducă mingile pentru ca jocul să se reia. Pep le-a cerut să se grăbească atunci când aduc baloanele de la margine.

"Copiii de mingi se mișcau încet. Toată lumea se mișca încet. Dacă analizăm primele 30 de minute, nu eram gata. Dar am fost lenți. Am început bine, dar am uitat că trebuie să mișcăm mingea. Au fost prea multe atingeri. În a doua repriză, am fost mai rapizi", a declarat Guardiola potrivit presei din Anglia.

 dkkh vvw0aawu8v

dkaophtwsaaxdr4

După 6 etape, City are 5 victorii și un egal. Echipa lui Pep a marcat 21 de goluri și a primit 2, fiind pe primul loc, la egalitate cu Manchester United.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vbga
vbga  •  25 Septembrie 2017, 16:47

Pep controleaza tot,inclusiv vantul.

mannecken
mannecken  •  25 Septembrie 2017, 15:49

"sa se grabeasca când aduc baloanele" ...bine ca nu cacând baloanele. Jalnic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close