INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Doi granzi din Premier League se bat pentru aducerea lui Kingsley Coman » Viitorul francezului se va decide în vară

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 15 martie 2017 22:50

Potrivit Telefoot, atât Manchester City, cât şi Chelsea sunt interesate de Kingsley Coman, internaţionalul francez în vârstă de 20 de ani, şi deja pregătesc oferte între 50 şi 60 de milioane de euro pentru a-l aduce pe tânărul jucător deţinut de Juventus.

Totuşi, preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a sugerat că internaţionalul francez reprezintă o prioritate pentru echipă şi, cel mai probabil, va plăti pentru a-l transfera definitiv.

Jucătorul a fost împrumutat în 2015 de Juventus la Bayern Munchen, pentru două sezoane, iar clubul german poate activa clauza de cumpărare definitivă a jucătorului, de 20 de milioane de euro, până la 30 aprilie.

Tânăra "aripă" de la Bayern a avut un prim sezon excelent la formaţia bavareză, reuşind să evolueze în 35 de partide, în toate competiţiile, la echipa pregătită de Pep Guardiola, la acel moment.

După ce a evoluat pentru Franţa la EURO 2016, Coman a suferit multiple accidentări care l-au făcut să joace mult mai puţin faţă de stagiunea precedentă, acesta având doar 17 apariţii, în acest sezon, la formaţia pregătită de Carlo Ancelotti.

Jucătorul plecat din academia lui PSG a lucrat cu ambii antrenori ai formaţiilor din Premier League care-l doresc. Antonio Conte, manager-ul liderului Chelsea, a fost cel care l-a adus la Juve în 2014, iar sub comanda lui Pep Guardiola a avut parte de prestaţii excelente la Bayern.

20.000.000 €este cota francezului, potrivit transfermarkt.com

11 jocuri şi un gol a strâns Coman la naţionala Franţei


sursa: tf1.fr

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close