INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

OFICIAL Coronavirusul a ajuns și în La Liga! Două cazuri de COVID -19 au fost confirmate de club

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 13:32

Clubul Deportivo Alaves, locul 14 în La Liga, a emis un comunicat prin care anunță că doi membri din staff au coronavirus.

 Alaves a precizat că a identificat două cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 la doi membri din „structura tehnico-sportivă” a clubului. Acesta este primul caz apărut în Spania, țară în care campionatul este oprit pentru următoarele două săptămâni. Spaniolii susțin că cei doi bărbați a se află într-o stare bună și că nu am simptome. Antrenamentele echipei au fost suspendate, iar luni vor fi testați toți jucătorii și restul staff-ului. Abia după aflarea rezultatelor se vor relua antrenamentele echipei lui Asier Garitano. 

„Au fost înregistrate două teste pozitive cu coronavirus, efectuate pe două persoane aflate în structura tehnico-sportivă a clubului. Nu prezintă simptome și sunt într-o stare perfectă” se arată în comunicatul lui Alaves. 

După 27 de etape, Alaves este pe locul 14, cu 32 de puncte. Echipa trebuia să joace în această etapă cu Celta Vigo.

Citește și: 

Gică Craioveanu vorbește despre starea de urgență din Spania

HARTA DE COD ROȘU: Situația la zi în fotbalul european: 43 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează