INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

FOTO „Dollarumma” a revenit pe San Siro! Imagini surprinse de reporterul GSP pe San Siro

FOTO: Imago Images
FOTO: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 19:49 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 22:23

Ultrașii de la Peluza Sud au pregătit o primire infernală pentru Donnarumma (24 de ani), care revine în premieră în postura de adversar cu PSG într-un meci din grupele Ligii Campionilor. Nu e însă prima oară când fostul goalkeeper al lui Milan este contestat.

UPDATE ora 22:00. Suporterii au aruncat cu bani spre teren

Suporterii lui Milan a aruncat cu mai multe bancnote spre teren, cu chipul lui Donnarumma pe ele. Reporterul GSP prezent pe San Siro a fotografiat bancnota care a ajuns și în tribune, pentru suporteri.

„Dollarumma” a revenit pe San Siro! Imagini surprinse de reporterul GSP pe San Siro
FOTO: Andrei Petrescu (GSP)

Știrea inițială: „Dollarumma” a revenit pe San Siro!

Gigio Donnarumma va avea de suportat diseară o presiune teribilă din partea fanilor care-l adulau acum câțiva ani. Portarul lui PSG și titularul squadrei azzurra se întoarce pe San Siro pentru prima dată ca adversar al rossonerilor, care au mare nevoie de victorie contra campioanei Franței ca să rămână în cărțile calificării în „optimile" Ligii Campionilor. 

Tifosii s-au pregătit de această revedere și îi rezervă un tratament special, considerând că a trădat! Gigio a refuzat să-și prelungească angajamentul cu Milan pentru a se transfera, liber de orice contract, în vara lui 2021 la PSG. În meciul din capitala Franței, disputat în urmă cu două săptămâni (0-3), internaționalul de 24 de ani a înfruntat trupa lui Pioli în premieră.

„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară
INEDIT
„Măcel la beție” » Peste 85.000 de oameni au făcut haos la cea mai importantă cursă de cai din țară

Bancnotele cu Donnarumma sunt distribuite în fața stadionului

„Operațiunea Dollarumma" presupune distribuirea de bancnote de un dolar modificate și apoi printate pentru a fi apoi aruncate din Peluza Sud și din alte sectoare ale tribunelor de pe San Siro. 

În locul chipului lui George Washington, ultrașii au pus pe bancnota de un dolar fața lui Donnarumma și au schimbat înscrisurile cu Mercenar și Om fără onoare, care este definit și de semnificația numărului 71 plasat în cele patru colțuri (la italieni, tradițional, numărul este asociat cu un om de rahat).

Suporterii cei mai revoltați și-au pus și semnătura pe montajul realizat, Curva Sud Milano și Ultras Milano, înlocuind și seria dolarului Donnarumma. Aceste bancnote vor fi vândute la prețuri modice, iar banii strânși vor merge la o asociației caritabilă pentru copii.

„Dollarumma” a revenit pe San Siro! Imagini surprinse de reporterul GSP pe San Siro
Bancnote cu chipul lui Donnarumma

L-au contestat pe Donnarumma și la națională

Nu e prima oară când portarul de 24 de ani va suferi de același tratament. În iunie 2017, când Gigio participa cu naționala de tineret la turneul final al Euro U21, tifosii au aruncat în spatele buturilor sale, la meciul cu Danemarca de la Cracovia, sute de bancnote cu fața goalkeeperului și înscrisul Dollarumma. 

Gigio a mai fost pe San Siro numai cu selecționata de seniori: în meciul contra Spaniei ţn 2021, apoi împotriva Angliei în 2022 și cu Ucraina, în 2023, ultima partidă contând pentru preliminariile Euro 2024.

Inteligența artificială a refăcut echipamentele cluburilor din Premier League » Gafă incredibilă în kit-ul lui Manchester City

Dat afară de City, riscă să intre în faliment » A scos la vânzare conacul de 5 milioane, apoi a luat o măsură radicală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  07 Noiembrie 2023, 22:33

A fost tradator pentru ca a tradat Napoli unde s-a format pentru *** de AC Milan!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  07 Noiembrie 2023, 21:30
Postat de demostene1 pe 07 Noiembrie 2023, 20:10

tradator era daca mergea la juventus sau inter. in plus cum se face ca italienii care folosesc euro au nevoie sa modifice un dolar?

Pe distinsul il cheamă Donnarumma daca modifici nn cu LL ai sa vezi dece trebuie sa folosească dolari in loc de euro. Și da este trădător după cum sa comportat el și agentul său.

demostene1
demostene1  •  07 Noiembrie 2023, 20:10

tradator era daca mergea la juventus sau inter. in plus cum se face ca italienii care folosesc euro au nevoie sa modifice un dolar?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează