INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Dollarumma și algoritmul Raiola » Impresarul nu vrea să-l lase la Milan și l-a propus la PSG pentru 40 de milioane

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2017 09:21

Influențat de agentul său, Donnarumma a hotărât să nu prelungească acordul cu Milan, pentru a forța plecarea și un salariu mai mare la alt club. S-ar putea opri la Paris.

Algortimul Carmelo Raiola a condus încă o ruptură: Donnarumma a spus nu ofertei de prelungire a acordului cu Milan, scadent pe 30 iunie 2018!

Sfătuit de impresarul care câștigă mai mult decât toți jucătorii pe care îi reprezintă, portarul de doar 18 ani e numai ultima "victimă" dintr-un șir de mutări puse atent la cale de Mino. Doar slovacul Hamsik s-a opus și a refuzat să mai lucreze cu Raiola, alegând să rămână la Napoli, nu banii!

Investigat de UEFA

Ibrahimovici, Balotelli și Pogba, ca să enumerăm cele mai sonore transferuri operate de Mino, l-au precedat pe portarul lansat în Serie A la 16 ani de Mihajlovici.

Și ei au rupt-o cu echipele lor, ademeniți de manevrele diabolice ale agentului, care a încasat mereu comisioane grase la fiecare mutare. Vezi numai cele peste 30 de milioane de euro la vânzarea lui Pogba de la Juve la Man. United, caz investigat în prezent de UEFA.

Donnarumma a refuzat noul contract propus de Milan și ar putea ajunge în cele din urmă la PSG. Unde l-a propus chiar Raiola, care încearcă să-l transfere cu 40 de milioane de euro. 

"Donnarumma a trădat-o pe Milan. Trebuie să fii nebun ca, la 18 ani, să refuzi un contract atât de important. Dacă se transferă în străinătate, riscă să ajungă pe banca de rezerve" Enrico Albertosi, fost mare portar Milan

Milan a refuzat clauza

Punctul în care negocierile s-au rupt a fost clauza de reziliere cerută de Raiola, 30 de milioane E. Sumă de neacceptat pentru Milan, dar cu care Raiola dorea să-i permită portarului să plece la anul dacă rossonerii nu s-ar califica în grupele Ligii Campionilor și să meargă la o echipă unde să aspire la alt nivel de performanță. 

Real, PSG sau Juve?

Dacă Milan se va ține de cuvânt, Donnarumma va sta pe banca de rezerve sau în tribună în sezonul viitor. Iar cea mai probabilă variantă va fi să încerce să-l vândă în această vară ca să nu-l piardă gratis la anul. Real l-ar aștepta cu un salariu de 6 milioane de euro, PSG ar licita și ea la fel, iar Juve e gata să profite.

4.000.000 €e salariul anual propus de Milan prin noul contract lui Donnarumma. Ar fi ajuns la 5 cu tot cu bonusuri, de peste 30 de ori mai mult față cât câștigă acum

72 de meciuria jucat Donnarumma pentru echipa rossonera în ultimele două sezoane în toate competițiile (68 numai în Serie A)

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
iosif_.vs
iosif_.vs  •  16 Iunie 2017, 13:09

Il vreau la Fcsb. Si sa vina si Ronaldo in atac si rupem tot. Fcsb sa traiesti, campioana lumii noastre esti!!!

986379311381755
Lengyel Adrian  •  16 Iunie 2017, 12:57

Absolut toti impresarii ar trebui arsi pe rug la foc cat mai mic , nu de alta dar sa nu moara prea repede...

fan_stiinta
fan_stiinta  •  16 Iunie 2017, 10:58

bai scorpie, nu degeaba ai ajuns la cel mai slab ziar de sport din romania. Daca tot vrei sa faci jocuri de cuvinte, macar pune in ghilimele, pt ca altfel risti sa te afunzi si mai mult in rusine. Donnaruma e numele lui... Degeaba vrei tu sa faci pe interesantul cu "Dollar rumma".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close