INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Donald Duck pe tricoul Romei? Echipa lui Lobonţ şi-a găsit un sponsor neobişnuit: Walt Disney :)

Acordul dintre Roma şi Walt Disney a fost încheiat într-un parc de distracţii.
Acordul dintre Roma şi Walt Disney a fost încheiat într-un parc de distracţii.

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 19:13

AS Roma a anunţat că a încheiat un parteneriat cu celebra Walt Disney, companie care a creat personaje ca Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy sau Mulan.

Principala condiţie a acordului a fost ca AS Roma să efectueze în fiecare pauză competiţională un cantonament într-o locaţie Walt Disney din Florida (SUA), în incinta căreia se află şi un complex sportiv. Astfel, echipa lui Bogdan Lobonţ va fi prima echipă europeană care se va antrena într-un parc de distracţii.

Contractul a fost încheiat pe o perioadă de şase ani şi a fost semnat pentru că oficialii de la AS Roma au fost impresionaţi de condiţiile de pregătire puse la dispoziţie de Walt Disney.

"Condiţiile din acest complex sportiv sînt impresionante. Avem o oportunitate foarte bună de a ne antrena aici pe timpul iernii, în acest loc, care are o climă fantastică. Este evident un mare cîştig pentru noi", a declarat directorul general Franco Baldini după ce a vizitat complexul.

AS Roma este primul club de fotbal care încheie un parteneriat cu Walt Disney. Compania colaborează, însă, şi cu echipe din alte sporturi: Atlanta Braves (basebal), Tampa Bay Buccaneers (fotbal american) şi Orlando Magic (baschet).

AS Roma e clasată pe locul şase în Serie A, iar în această seară va juca pe teren propiu cu Genoa, de la ora 21:45, în direct pe DigiSport3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Martie 2012, 07:51

Idee bună. Și în Liga lui mitică nostru avem o serie de comici vestiți ai ecranului care ar putea apărea fără probleme pe tricourile jucătorilor, mai bine zis pe șorțuri, în spate, ceva mai jos de noadă :)))

flo_ax
flo_ax  •  19 Martie 2012, 21:36

nimic iesit din comun, Totti o sa se adapteze f repede, el inca se uita la desene animate

luciannn
luciannn  •  19 Martie 2012, 20:24

Stati linistiti ,pe tricouri va aparea Hannah Mentosana

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close