INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Ruptură completă » O vedetă vrea să plece de la PSG! Juventus, gata să profite de situație

Donnarumma se îndreaptă cu pași mari spre Juventus, foto: Imago
Donnarumma se îndreaptă cu pași mari spre Juventus, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 11:02 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 21:31

Gianluigi Donnarumma (22 de ani), sosit în această vară la PSG, e nemulțumit că nu i se dau mai multe șanse să evolueze și e din ce în ce mai interesant să părăsească clubul francez. 

În acest sezon, portarul declarat cel mai bun jucător la Euro 2020 a fost titular în doar patru meciuri din Ligue 1, în care a încasat 4 goluri. Pochettino pare decis ca Navas să fie titular la PSG. 

Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri
PROGRAM
Fierbe Europa! 8 derby-uri de foc duminică » Programul, televizările + cele mai tari cote la pariuri

Donnarumma se îndreaptă cu pași mari spre Juventus

După ce presa din Italia a scris că „Donnarumma se simte trist și singur” și că „nu ascunde acest lucru”, acum agentul său, Mino Raiola, vrea să-i găsească o nouă destinație italianului dacă statutul său nu se schimbă la PSG.

Juventus urmărește cu atenție situația portarului, iar fosta campioană a Italiei își dorește să-l aducă la Torino pe campionul european. „Bătrâna Doamnă” l-a mai ofertat pe Donnarumma și sezonul trecut, însă Milan a respins ideea ca Donnarumma să meargă la un rival, potrivit Calciomercato.

Presa din Italia: „Donnarumma nu-și ascunde supărarea”

În aceste condiții, Corriere dello Sport scrie că „Donnarumma se simte trist și singur la PSG” și că „nu ascunde acest lucru”.

Mai mult, publicația italiană îl atacă pentru această situație pe Mino Raiola, agentul jucătorului. 

„Mino a vrut o revanșă pentru momentul din 2017, când Donnarumma a fost convins de tatăl lui să accepte o prelungire cu AC Milan, fără ca el să încaseze un comision. L-a dus la PSG, însă viața e grea și pentru talente ca Gigio. În fotbal există strategii ale antrenorilor, ierarhii, care nu pot fi schimbate doar pentru că Raiola a vrut să își ia o revanșă, cu ajutorul prietenului său, Leonardo”, scrie Corriere dello Sport.

Taberele de la PSG: sud-americanii vs europenii

Despre situația de la PSG a scris și Gazzetta dello Sport, publicația identificând două tabere în rândul supervedetelor de la clubul din Paris. 

Pe deoparte sunt sud-americanii, care îl susțin pe Navas și sunt de partea lui Neymar; pe de altă parte sunt europenii, liderul lor fiind golgeterul Kylian Mbappe.

Citește și alte știri despre PSG: 

Gianluigi Donnarumma, huiduit la fiecare atingere! Era s-o comită ca Vlad în prima repriză

PSG, fără replică la Rennes! Înfrângere clară, cu Messi, Neymar și Mbappe titulari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează