INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Dorit de Milan și Barcelona, fotbalistul care și-a ciopârțit iubita și a dat-o la câine a semnat cu o nouă echipă! Sponsorul și-a retras sprijinul instantaneu

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 15:50

Portarul brazilian Bruno Fernandes de Souza a fost eliberat din închisoare pe data de 24 februarie, iar la câteva săptămâni a senat un nou contract, cu formația Boa Esporte, din liga a doua braziliană.

Bruno Fernandes a fost condamnat la 22 de ani de închisoare după ec și-a ucis iubita, iar apoi i-a dat câinelui să mănânce din cadavrul acesteia!

Din această pedeapsă, goalkeeperul de 32 de ani a ispășit șapte ani, iar zilele acestea a semnat un contract valabil pe două sezoane cu gruparea din liga secundă.

Fostul căpitan al echipei Flamengo a fost la un pas să se transfere la AC Milan, înainte de a fi arestat în august 2010, iar de serviciile sale s-ar fi interesat la un moment dat și Barcelona. De asemenea, Bruno Fernandes era aștepat să apere poarta Braziliei la Cupa Mondială din 2014.

După ce știrea că a semnat cu Boa Esporte a ajuns în presă, unul dintre principalii sponsori ai echipei și-a retras susținerea financiară și au fost semnate petiții din partea fanilor, care susțin că nu vor mai încuraja echipa. 

Presedintele clubului, Rone Moraes da Costa, a fost forțat să publice un comunicat în care susține că decizia echipei are rolul de a reintegra în societate un fost deținut, prin oferirea unui loc de muncă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
iosif_vs
iosif_vs  •  14 Martie 2017, 17:09

A ciopartit-o pe aia, a dat-o cainelui s-o manance si a stat doar 7 ani in puscarie?.. hai ca e bine, justitia de la noi inca e corecta..

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  15 Martie 2017, 00:26
Postat de iosif_vs pe 14 Martie 2017, 17:09

A ciopartit-o pe aia, a dat-o cainelui s-o manance si a stat doar 7 ani in puscarie?.. hai ca e bine, justitia de la noi inca e corecta..

De ce comentariul tău este deasupra tuturor celorlalte comentarii și de ce este pe fond portocaliu?

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  15 Martie 2017, 00:25

După ce Mița a fost eliberată de la pârnaie și a revenit la FCSB, fanii au continuat să încurajeze echipa în loc să protesteze și să facă petiții, așa cum au făcut fanii Boa Esporte.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează