INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Erling Haaland, de neoprit! PATRU goluri într-o repriză cu Hertha + Debut la Dortmund la doar 16 ani și o zi: cel mai tânăr jucător din istoria Bundesligii!

Erling Haaland, în Hertha - Borussia Dortmund 2-5 // foto: Imago
Erling Haaland, în Hertha - Borussia Dortmund 2-5 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 23:09 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 09:23

Atacantul norvegian Erling Haaland (20 de ani) a avut o nouă prestație amețitoare pentru Dortmund. Cele patru goluri ale norvegianului au ajutat-o pe Borussia să treacă de Hertha, scor 5-2.

Erling Haaland și-a mai adăugat 4 goluri la zestrea deja bogată. Reușitele norvegianului au ajutat-o pe Borussia să obțină 3 puncte foarte importante într-o deplasare grea, cu Hertha, la Berlin.

Hertha conducea cu 1-0 la pauză, după golul lui Matheus Cunha din minutul 33, însă Haaland a întors soarta meciului în partea a doua. A reușit tripla în doar 15 minute (47, 49 și 62) și apoi a stabilit scorul final, 5-2. Toate golurile au fost înscrise cu piciorul stâng, al treilea după ce l-a depășit pe Schwolow, portarul advers.

Cu aceste 4 goluri, Haaland a ajuns la 10 goluri în 7 meciuri în actualul sezon de Bundesliga și 15 goluri în 12 meciuri în toate competițiile! Norvegianul rămâne totuși pe locul 2 în clasamentul marcatorilor din campionatul Germaniei, cu un gol sub Robert Lewandowski.

Celălalt gol al gazdelor a fost înscris tot de Cunha, din penalty în minutul 79, în timp ce pentru Borussia a mai înscris Guerreiro, în minutul 70.

Debut pentru Youssoufa Moukoko!

Meciul dintre Hertha și Borussia a consemnat bifarea unui record. Youssoufa Moukoko, puștiul născut în capitala Camerunului, dar care a evoluează pentru naționalele de juniori ale Germaniei, a debutat în Bundesliga la 16 ani și o zi.

Ieri, după ce a împlinit 16 ani, a devenit eligibil pentru a evolua în Bundesliga. La o zi distanță, i-a fost acordat debutul. Youssoufa a fost introdus pe teren în minutul 85, în locul lui Haaland, și a devenit astfel cel mai tânăr jucător din istoria primii ligi din Germania.

VIDEO Erling Haaland, de neoprit! PATRU goluri într-o repriză cu Hertha + Debut la Dortmund la doar 16 ani și o zi: cel mai tânăr jucător din istoria Bundesligii!
Youssoufa Moukoko // foto: Guliver/gettyimages

Victoria de la Berlin o urcă pe Borussia pe locul 2 în Bundesliga, cu 18 puncte obținute în primele 8 etape. Lider este Bayern Munchen, cu 19 puncte.

Clasament Bundesliga:

Citește mai multe știri din Bundesliga:

VIDEO Autogol uluitor în Bundesliga! Cum a comis-o portarul lui Bayer Leverkusen

Bayern - Bremen 1-1. Bayern s-a blocat acasă: al doilea pas greșit din acest sezon. Și ce noroc cu Neuer!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
remarque
remarque  •  22 Noiembrie 2020, 10:40
Postat de Razvan Claudiu pe 22 Noiembrie 2020, 09:32

Am ras vreo 5 minute ! Asta e gluma zilei. Eu zic totusi ca Ianis e peste Haaland :)) ! Esti glumet prietene. Haaauzi, duel Man-Haaland !

Ianis da. El e in alta liga. :))))))))))))) Eu unul as vrea sa reuseasca Ianis, Man, Coman, Morutan, Spiderman si Superman. Sa avem si noi o nationala in acord cu ce tara suntem. Si sa-i vanda pe bani muti Gigi si Gica si sa-i vedem pe machedoni in top Capital. Ca asta inseamna fericirea unui microbist.

853246084756615
Marcel Popa  •  22 Noiembrie 2020, 10:23

Viitor balon de aur.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Noiembrie 2020, 10:15

deci nu ai nevoie de reguli tampite de la federatie sa bagi tinerii cu forta in echipa ! tinerii valorosi vor juca oricum si inca la ce nivel! aia de abia asteptau sa faca 16 ani ca sa-l poata folosi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează