INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - FC KÖLN 5-1

DORTMUND - KOLN 5-1 // Continuă Håland party » Cinci goluri în primele 57 de minute la BVB!

Articol de - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 10:09

Erling Braut Håland, 19 ani, a fost din nou formidabil: 25 de minute, 8 mingi atinse, 3 şuturi şi două goluri. Sancho şi Reus au completat recitalul Borussiei, 5-1 cu FC Köln.

Dortmund şi-a găsit golgeterul şi altă armă secretă. Nu mai joacă Paco Alcácer, dar de pe banca de rezerve vine cu impact devastator noua senzaţie a fotbalului european. Erling Braut Håland continuă să scrie istorie în Bundeliga. Nimeni până la norvegian n-a reuşit cinci goluri în primele 57 de minute jucate! După hattrickul de la debut, atacantul de doar 19 ani a înscris de două ori şi în poarta lui FC Köln (5-1). În cele 25 de minute cât a fost folosit ieri de Dortmund, gigantul adus de la Salzburg a atins 8 mingi, a avut 3 şuturi şi două goluri!

Sancho, pasator de top

Căpitanul Reus, utilizat nouar fals de BVB, a contribuit la patru dintre reuşitele „galben-negrilor” şi a ajuns la 50 de goluri sub comanda lui Favre. Este cel mai bun marcator al lui BVB cu tehnicianul elveţian. Şi Jadon Sancho a contribuit la show, cu un gol şi un assist. La 19 ani şi 305 zile, mijlocaşul englez a devenit cel mai tânăr din istoria Bundesligii ce atinge cota de 24 de goluri. Mai mult, de la începutul sezonului trecut, a oferit şi 25 de pase decisive, având cele mai bune cifre din Top 5 campionate ale Europei în această perioadă. 

Citește și:

Veste excelentă pentru Ciprian Tătărușanu! În sfârșit, va debuta în Ligue 1 pentru Lyon

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
10210960302255874
Vlad Danciu  •  25 Ianuarie 2020, 10:35

Inca un pic si il egaleaza pe Marica la goluri in toata cariera :)) Haland 54, Marica 79.

remarque
remarque  •  25 Ianuarie 2020, 12:47
Postat de madalin_eivissa pe 25 Ianuarie 2020, 10:53

POATE ÎNVAȚA ȘI MARIN/IANIS/PUSCAS/ANDONE CÂTE CEVA! CAT SA VA MAI ASTEPTAM??

nu poti compara Mercedes cu Dacia. Asa si cei pomeniti, au doua maini, doua picioare, cap, sunt jucatori profesionisti de fotbal, dar comparatia se opreste aici. Diferenta e de unde vin si de mental. De fapt de la mental e totul.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Ianuarie 2020, 12:05
Postat de mario_rdfe pe 25 Ianuarie 2020, 11:56

Halland a avut clauza de 20 mil. De asta a costat doar atat. Dortmund il vinde la anul pe 100+ .

Probabil. dacă nu chiar mai mult de suta de milioane. Dar cine o împiedică pe Barca să găsească astfel de jucători cu clauze mici? Oare nu cumva managementul catastrofal al lui Bartomeu? Nepricopsitul ăsta a stricat tot ceea ce a creat Laporta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează