INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - PADERBORN 3-3

Dortmund - Paderborn 3-3 // FOTO Fanii i-au cerut demisia lui Lucien Favre la pauză! „Prima repriză a fost un dezastru"

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 10:26

Borussia Dortmund a revenit de la 0-3 în faţa lui Paderborn, ultima clasată, şi şi-a salvat antrenorul. „Am jucat penibil şi nu trebuie să se mai întâmple, ne cerem scuze suporterilor", a spus căpitanul Marco Reus.

Dortmund nu şi-a revenit din şocul derby-ului cu Bayern şi a fost aproape de o nouă umilinţă, vineri, împotriva ultimei clasate din Bundesliga. Paderborn a condus cu 3-0 la pauză, deşi a avut doar 33% posesie!, iar fanii „galben-negrilor" n-au mai suportat şi, pentru prima oară, l-au fluierat pe Lucien Favre. 

„Prima repriză a fost un dezastru. N-am câştigat niciun duel şi am primit incredibil trei goluri. Am făcut prea multe greşeli şi nu am fost agresivi. Aşa nu putem merge mai departe! Unicul lucru pozitiv e rezultatul", a spus antrenorul elveţian.

+3 FOTO

Otrăviţi de Black Mamba 

Scaunul său se clatină tot mai serios, dar Favre nu se simte părăsit de jucători: „Echipa este cu mine, însă cu toţii suntem dezamăgiţi şi e greu să explicăm ce s-a întâmplat". 

O nou-promovată, care a cheltuit în vară 100.000 pentru transferuri şi al cărui lot valorează de 24 de ori mai puţin decât al Borussiei, s-a distrat ieri pe Signal Iduna Park. Mai ales Streli Mamba, un anonim neamţ de origine congoleză, ce jucase până în vară la Energie Cottbus în liga a treia şi care a reuşit „dubla" pe contraatac. Apoi Holtman l-a făcut „avion" pe Weigl.

Reus îşi asumă vina

Trezirea şi revenirea din actul doi i-au salvat, temporar, postul tehnicianului, Reus egalând în minutul 90+2. „Am făcut un meci de rahat, aşa ceva nu trebuie să se mai repete. Ne cerem scuze suporterilor. Antrenorul ne pregăteşte foarte bine, noi suntem vinovaţi pentru rezultate şi e nevoie să discutăm în vestiar", a declarat căpitanul lui Dortmund.

Mâine e Adunarea anuală a acţionarilor şi directorul executiv Hans-Joachim Watzke va anunţa megaacordul cu Puma (250 de milioane E până în 2028), iar miercuri duelul din Ligă cu Barca. Va mai rezista Favre?

„Vreau doar înţelegere, pentru că nu sunt prea multe de zis după acest meci. Mai puţin pentru prima repriză inacceptabilă şi de aceea trebuie să ne cerem iertare tuturor spectactorilor" 
Michael Zorc, manager Dortmund

127,5 milioane de euroa cheltuit Dortmund în vară pentru achiziţii. Paderborn are un lot cotat la mai puţin de un sfert dim sumă, 27,6 milioane

VEZI ȘI:

JUVENTUS // Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului pentru meciul cu Atalanta! Explicația lui Maurizio Sarri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează