INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INDIA

Doru Isac, antrenorul român care a „furat” meserie de la Wenger și Queiros, angajat la naționala Indiei după un interviu prin Skype+ ce salariu va avea

Doru Isac
Doru Isac

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 15:50

Doru Isac, 56 de ani, fost antrenor la naționala U19 a României în 2014, a fost numit director tehnic al naționalei de fotbal a Indiei.

Craioveanul Doru Isac va încasa un salariu de 10.000 de euro lunar, românul fiind considerat omul care a venit cu cel mai convingător plan de dezvoltare al fotbalului indian, potrivit sportskeeda.com.

Doru Isac ar fi susținut interviul cu federalii prin Skype, de pe aeroportul din Delhi, mai scrie sursa citată.

A fost secundul lui Wenger și a lucrat cu Queiros!

Doru Isac a fost secundul lui Arsene Wenger la echipa japoneză Nagoya Grampus Eight, ultima experiență a francezului până să semneze cu Arsenal.

În plus, Isac a mai colaborat și cu alte nume grele, precum Carlos Queiros sau Bora Milutinović. 

Doru Isac nu a fost niciodată în prim-planul antrenorilor români, însă a cochetat cu diverse funcții manageriale la cluburi mici. A fost manager la Academia lui Nancy, în 1990, apoi a pregătit mai multe echipe de juniori din Japonia.

Trecut prin România pe la Rapid, unde a fost antrenor secund acum 15 ani, și pe la naționala U19, Doru Isac va încerca acum să-și pună amprenta la naționala Indiei, echipă ce se află pe locul 101 în clasamentul FIFA din aprilie 2019.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  27 Aprilie 2019, 08:10

Nu se poate asa ceva Isac e *** ***. A distrus U 19 selecta dupa marimea piciorului si fotografii. La un meci a bagat 12 jucatori noroc cu secundul ca a observat.Rusine ptr cine a facut articolul este 0 ca ziarist .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  26 Aprilie 2019, 17:34

Ha,ha,ha,domnu'''Tepelin,iti dau un pont,flacaul care a scris articolul cu siguranta e *** cu acest individ pe care tot incearca sa ni-l bage pe gat dupa tentativa nereusita a celuilalt ***Burleanu!Singura calitate a acestui ins care a facut praf tot ce a atins este ca inca mai gaseste fraieri pe care sa-i pacaleasca cu pretinsele lui competente fotbalistice!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Aprilie 2019, 16:56

...uite niste indieni destepti ...cu Isac in frunte vor avea victorii multe ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close