INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Două formaţii din Premier League se luptă pentru un viitor star al fotbalului mondial!

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 13:39

Arsenal şi Chelsea îşi doresc să îl transfere pe Kinglsey Coman, fotbalist care este împrumutat la Bayern Munchen de către Juventus.

Francezul trimis la Bayern Munchen în urmă cu două sezoane a impresionat în cele 55 de partide pentru formaţia bavareză pentru care a marcat opt goluri.

Liderul din prima ligă germană are prima opţiune de cumpărare a internaţionalului francez de 20 de ani, dar cele două echipe din Premier League stau la pândă.

Nemţii ar trebui să plătească 20 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Coman definitv. În schimb, Chelsea a pregătit deja 45 de milioane pentru aducerea francezului pe Stamford Bridge, ofertă pe care Arsene Wenger vrea să o depăşească.

Zvonurile din presa britanică au anunţat deja că Antonio Conte a făcut o ofertă pentru mijlocaşul din Hexagon, dar londonezii aşteaptă perioada de mercato pentru a putea definitiva transferul.

Planurile echipelor din Premier League ar putea să fie date totuşi peste cap de Carlo Ancelotti. Tehnicianul italian a declarat de curând că Kingsley Coman va rămâne la Bayern Munchen şi din sezonul viitor.

La doar 20 de ani, "aripa" de pe Allianz Arena are deja patru titluri de campion în trei dintre cele mai importante întreceri din Europa. Jucătorul a câştigat de două ori titlul în Ligue 1 cu Paris Saint-Germain, s-a impus cu Juventus în Serie A şi a obţinut locul 1 în Bundesliga cu Bayern Munchen la finalul sezonului precedent.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close