INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Două numiri fulgerătoare în Premier League! Everton l-a ales pe Carlo Ancelotti + Arsenal îl vrea pe Mikel Arteta

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 15:34

Carlo Ancelotti, faimosul italian de-abia demis de Napoli, va fi numit manager la Everton, cel târziu mâine. Iar Arsenal îl vrea pe Mikel Arteta, asistentul lui Guardiola la Manchester City. 

Pe 10 decembrie, Carlo Ancelotti a fost demis de Napoli. Doar un an și jumătate a stat marele antrenor italian pe „San Paolo". La fel cât a rezistat și portughezul Marco Silva la Everton. Lusitanul i-a părăsit pe albaștrii din Liverpool pe 5 decembrie. 

A doua aventură în Premier League 

În timp ce Duncan Ferguson asigura interimatul, Everton l-a contactat zilele trecut pe Ancelotti. Negocierile au evoluat rapid. Potrivit Sky Sports, există un acord între părți (contract până în vara lui 2022), și Don Carlo va fi anunțat pe "Goodison Park" cel târziu mâine. Înaintea meciului din "sferturile" Cupei Ligii cu Leicester. 

Ar fi a doua aventură a peninsularului în vârstă de 60 de ani în Premier League. A fost doi ani la Chelsea (2009-2011), cucerind eventul titlu - FA Cup chiar de la primul sezon. 

Și-a încheiat cariera la Arsenal. Debutează ca manager tot pe „Emirates”? 

Și Arsenal ar fi foarte aproape de anunța un nou manager. Freddie Ljungberg, numit temporar după concedierea lui Unai Emery (29 noiembrie), nu va prinde probabil nici Crăciunul pe „Emirates”. 

„Tunarii" îl vor pe bascul Mikel Arteta, 37 de ani. Cel care și-a încheiat cariera de jucător în 2016, după cinci stagiuni la Arsenal. Și care a fost de atunci asistentul lui Pep Guardiola la Manchester City.  

Clasament Premier League

Citește și:

Cum arată cotele la câștigarea trofeului Ligii Campionilor după tragerea la sorți de azi » Real Madrid, doar șansa a 7-a, la egalitate cu formația lui Jose Mourinho! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  17 Decembrie 2019, 17:55

De ce "fulgeratoare" mai jumate ?

dvd1
dvd1  •  17 Decembrie 2019, 17:53

ce sa caute Arteta la Arsenal? Trebuie un antrenor mult mai serios care sa schimbe toata echipa. Cu ce e acolo s-a cam terminat cu Arsenal. Apararea e absolut varza, zero. Trebuie schimbati toti. Oricum anul asta s-a cam terminat. Nu prind nici o cupa europeeana

1737176836553023
Vladimir Mihailescu  •  17 Decembrie 2019, 17:41

Ancelotti la ARSENAL ar fi logic , e un antrenor cu CV excelent pt a merge la o echipa mare . Arteta la Everton , ca să înceapă de la un club mai mic, totuși ar fi doar la prima experiență ca principal....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează