INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED

Două variante-bombă pentru Jose Mourinho: care sunt echipele cu care ar putea semna

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 15:32

Jose Mourinho, 55 de ani, a fost demis marți dimineață de Manchester United. Înfrângerea cu 3-1 în fața marei rivale, Liverpool, i-a semnat sentința.

Dar nu duce lipsă de variante. Presa britanică se axează pe două formații pe care Mourinho le cunoaște foarte bine: Real Madrid și Inter Milano.

Trec anii, dar Jose rămâne un reper important pentru formația din Italia.

"Mourinho? Sunt foarte legat de el, dar momentan Inter are un antrenor care trebuie încă să își facă treaba. Mourinho e special", a fost singura declarație din partea lui Massimo Moratti, fostul președinte al lui Inter, echipă antrenată acum Luciano Spalletti.

Potrivit presei engleze, managerul portughez a primit 24 de milioane de lire sterline (26 de milioane de euro) pentru a accepta rezilierea contractului cu Manchester United.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Decembrie 2018, 20:56

Antrenorii de calibrul lui Maurinho nu preiau echipe iarna,nici sa-i ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2264101893823582
Kiss Péter  •  19 Decembrie 2018, 16:44

Mourinho poate veni la SEPSI OSK !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close