INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Două variante low-cost pentru Milan, în locul lui Ibrahimovici

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 20:07

După ce l-a vîndut pe Zlatan Ibrahmovici la Paris Saint Germain, AC Milan caută un înlocuitor pentru postul de atacant. Italienilor le-au fost propuşi doi fotbalişti: Oscar Cardozo şi Nicklas Bendtner.

Tot ca soluţie low-cost, milanezii au şi varianta Berbatov.

Bendtner a fost împrumutat sezonul trecut de Arsenal la Sunderland, iar cu noile sosiri ale lui Giroud şi Podolski e de aşteptat ca danezul să plece din nou. Milan n-ar da mai mult de 5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de 24 de ani.

Cardozo, 29 de ani, le-a fost sugerat italienilor chiar de fostul lor jucător, Rui Costa, dar cei de la Milan nu s-au hotărît încă asupra cărui atacant se vor opri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
plesan
plesan  •  22 Iulie 2012, 00:39
Postat de malakian pe 21 Iulie 2012, 20:55

Berbatov e cam batran, iar de la Bendtner se asteapta multe dar de prea mult timp, cel mai bun cred ca ar fi Cardozo dintre cei 3.

da asa e:P insa poate pe milanezi i speria varsta..29 d ani..ei vor ceva tanar si bun :P

night_wolf
night_wolf  •  21 Iulie 2012, 22:39

Berbatov e cel mai bun dintre ei. Cardozo s-a cam ramolit la Benfica iar Bendtner n-a avut loc nici la Arsenal

cristiano9ron
cristiano9ron  •  21 Iulie 2012, 21:21

Cardozo ar fii un transfer bun !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează