INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Dovada că brancardierii din Portugalia trebuie să facă un test IQ înainte de a fi angajaţi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 14:45

Săptămîna trecută am văzut cum un fotbalist portughez, rămas inconştient pe gazon după ce un adversar i-a provocat o ruptută de tibie şi peroneu, a fost scăpat de brancardieri în cap, de pe targă. Acum, facem cunoştinţă cu alţi doi brancardieri, tot din Portugalia, la fel de inconştienţi.

După ce s-au chinuit cîteva zeci de secunde să ridice targa cu jucătorul accidentat, aceştia l-au scos în afara terenului pe fotbalist. Dar cînd să-l pună jos, unul dintre medici a căzut peste piciorul lovit al jucătorului, provocîndu-i acestuia strigăte de durere.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ramona_petri
ramona_petri  •  05 Octombrie 2011, 21:44
Postat de dharam pe 05 Octombrie 2011, 13:59

ce dobitoci :)):))

mari dobitoci :)))

stancuvlad
stancuvlad  •  05 Octombrie 2011, 18:00

Ce titlu.... Ne-ati dovedit voi marii ziaristi gsp cat de oripilant poate fi pentru uniii oameni, sa le spunem cititori, lipsa unui test IQ la angajare. La voi ce au testat? Probabil daca sunteti manelisti, scandalagii, stiti tot ce misca Bianca, Bote, jurnalista porno si alte personaje de genul, extrem de importante pentru sportul nostru sau puneti cratime chiar si atunci cand nu este nevoie (FA-BU-LOS, IN-CRE-DI-BIL). Aaa. Si era sa uit. Tineti cu Steaua. Cel mai important criteriu dintre toate.

xstream
xstream  •  05 Octombrie 2011, 15:23

hahahahah FAIL!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close