INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANUA

Dragoș Nedelcu, încurcat înaintea debutului în Germania: „A trebuit să caut pe Google!”

FOTO: Facebook @fortunaduesseldorf
FOTO: Facebook @fortunaduesseldorf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 20:12 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 21:22

Dragoș Nedelcu (24 de ani) are nevoie de o perioadă de acomodare în Germania. Fotbalistul împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf i-a distrat pe jurnaliști în timpul celei mai recente conferințe de presă. 

  • Fortuna Dusseldorf debutează în noul sezon pe terenul celor de la Sandhausen, duminică, 25 iulie, de la ora 14:30.

Fortuna Dusseldorf, locul 5 în ultimul sezon din liga a doua germană, l-a convins pe Gigi Becali să îl împrumute pe Dragoș Nedelcu pentru următorul sezon. Nemții își propun promovarea în Bundesliga, iar mijlocașul român vrea să contribuie la realizarea acestui obiectiv, Pentru moment, internaționalul încearcă să își cunoască adversarele. 

Dragoș Nedelcu și-a căutat prima adversară din Germania pe Google

„Sandhausen? A trebuit să caut pe Google întâi. Am găsit că abia au reușit să evite retrogradarea anul trecut. Ceea ce știu, însă, sigur este că vrem să îi învingem și să avem un început bun de campionat. 

Am urmărit de multe ori Hamburg la televizor în România, aștept meciul contra lor. Bineînțeles, știu echipele care au retrogradat acum din prima ligă, Schalke și Bremen”, a spus Nedelcu, conform Bild

Încredere deplină în Dragoș Nedelcu

Dragoș Nedelcu a fost adus la Fortuna pentru postul de fundaș central. Christian Preuber, antrenorul formației din Dusselford, are încrede în român și i-a înțeles nedumerirea în legătură cu Sandhausen: „Cum să mă supăr pe el că nu a auzit de Sandhausen până acum? Dragoș abia a venit din România. Îi vom prezenta clipuri cu Sandhausen, vom viziona și ultimul lor meci”.

VIDEO Dinu Todoran: „De ce a ratat FCSB titlul sezonul trecut? Accidentările, pandemia, greşelile de arbitraj"

Citește și alte știri din fotbalul european:

„Stanciu va juca la Galatasaray!” » Turcii plătesc aproape dublu față de oferta inițială!

Câți români au urmărit calificarea dramatică a CFR-ului » Audiență incomparabilă cu meciurile de la Euro 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  14 Iulie 2021, 21:33

chiar e surprinzator cat de bine a nimerit baiatul asta, tinand cont ca n-a ajucat mai nimic in ultimii 2 ani. depinde acum doar de el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează