INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Americanii l-au analizat în detaliu pe Radu Drăgușin și lansează întrebarea momentului » Cu cine îl compară pe român

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2024 12:25 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 13:43

Prestigioasa publicație The Athletic a publicat un articol în care analizează prestațiile, profilul și cariera lui Radu Drăgușin. Americanii oferă detalii despre modul în care fundașul se antrenează și despre hobby-urile sale. Mai mult, aceștia dezvăluie cum ar putea ajunge Drăgușin titular la Tottenham.

Intrat în minutul 49 al meciului cu Aston Villa, Drăgușin ar putea profita de accidentarea lui Van de Ven pentru a se impune în primul 11.

Lazio a anunțat despărțirea de Maurizio Sarri și a numit instant noul antrenor
ITALIA
Lazio a anunțat despărțirea de Maurizio Sarri și a numit instant noul antrenor

The Athletic: „A sosit oare momentul ca Radu Drăgușin să intre titular la Tottenham?”

Americanii de la The Athletic îi dedică românului un amplu articol, presărat cu dezvăluiri inedite din culise.

„Singura întrebare care rămâne este dacă Drăgușin va primi acum o șansă în primul 11 din partea lui Postecoglou”, este ideea centrală a analizei.

În articol, jurnaliștii amintesc de primul sezon al fundașului Nemanja Vidic la Manchester United. Sârbul și-a așteptat șansa și a devenit titular pe „Old Trafford” la câteva luni după ce s-a transferat de la Spartak Moscova.

Americanii compară situația lui Radu Drăgușin cu cea în care s-a aflat Vidic la United

„Nemanja a început treptat și nu a devenit titular obișnuit până în martie, apoi a devenit unul dintre cei mai mari fundași centrali ai epocii moderne a lui United.

Dar jucătorul de la care Drăgușin se inspiră cel mai mult nu este Vidic sau Chivu, ci Giorgio Chiellini, care a fost stânca apărării lui Juventus când Radu a ajuns acolo în adolescență.

Fabio Paratici a crezut mereu că Dragusin are ceva din Chiellini la el, în instinctul său pur defensiv și angajamentul de a se perfecționa. Când Dragusin a ajuns la Juventus, Chiellini l-a luat sub aripa lui și continuă să-i transmită mesaje de încurajare și sfaturi”, notează sursa citată.

„Drăgușin este un perfecționist. Își cântărește mâncarea, se antrenează suplimentar, joacă șah”

„Chiar și după standardele fotbaliștilor moderni, Radu este un perfecționist cu condiția fizică. Își cântărește propria mâncare, își monitorizează calitatea somnului și îi place să meargă la sală înainte și după antrenament, dacă poate.

Lui Drăgușin, care mai are un an de studii universitare în România, îi place să joace șah - o pasiune pe care o împărtășește cu Eric Dier, omul pe care l-a înlocuit efectiv în fereastra din ianuarie când Dier a părăsit Spurs la Bayern.

Drăgușin urmărește cu atenție imaginile din propriul său joc, analizându-și greșelile și găsind zone de îmbunătățit”, sunt detaliile remarcate la român de jurnaliștii The Athletic.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”
FCSB
Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”
Atletico Madrid o întoarce pe Inter și e în „sferturile” Ligii! Meci fabulos pe Metropolitano, „tranșat” la penalty-uri!
Atletico Madrid - Inter Milano
Atletico Madrid o întoarce pe Inter și e în „sferturile” Ligii! Meci fabulos pe Metropolitano, „tranșat” la penalty-uri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  14 Martie 2024, 15:40

Vezi, Vardy, de ce n-am ajuns noi la Tottenham?! Pentru ca noua ne plac dubla si poarta in casa.

81mada
81mada  •  13 Martie 2024, 15:32

Americanii se pricep la fotbal american… nu la fotbal!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează