INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Dramă pentru Alisson » Tatăl său a fost găsit mort în Brazilia

Alisson Becker, portarul lui Liverpool, este distrus. Tatăl Agostinho, 57 de ani, a fost găsit mort într-un baraj de acumulare
Alisson Becker, portarul lui Liverpool, este distrus. Tatăl Agostinho, 57 de ani, a fost găsit mort într-un baraj de acumulare

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2021 13:50 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 13:50

Alisson Becker, portarul lui Liverpool, este distrus. Tatăl Agostinho, 57 de ani, a fost găsit mort într-un baraj de acumulare.

Perioadă oribilă pentru Alisson Becker. Criticat pentru gafele din poarta lui Liverpool, brazilianul e în stare de șoc, după vestea tragică primită miercuri seară. Tatăl său, José Agostinho Becker, 57 de ani, a fost găsit mort. S-a înecat într-un baraj de acumulare din apropierea fermei familiale, la Rincão do Inferno din localitatea Lavras do Sul, în timp ce practica pescuitul subacvatic, de care era pasionat.

Pompierii au fost alertaţi, în jurul orei 17:00, de dispariţia lui Becker sr și au ieșit să îl caute pe lac după patru ceasuri și jumătate. Corpul neînsuflețit a fost descoperit, mai târziu, de un prieten de familie şi de un angajat al fermei, la 22:50. José Agostinho Becker fusese portar la Rio Grande do Sul, la nivelul amator, călăuzindu-le pașii către buturi lui Alisson şi fratelui său mai mic, Muriel, goalkeeperul lui Fluminense. São Paulo a fost primul club care a transmis condoleanțe familiei.

Playtech: ȘOC TOTAL! Mihai Gâdea, derapaj halucinant la Antena 3: ‘Ciuma roșie l-a scăpat’


Comentarii (1)
silvio...
silvio...  •  25 Februarie 2021, 14:27

Condoleanțe..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează