INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Dream-team în Turcia! O formaţie-surpriză a pregătit 3 transferuri bombă: Ronaldinho, Eto'o și Afellay!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2015 22:37

Antalyaspor a promovat în prima ligă a Turciei şi nu vrea să dezamăgească, ba chiar vrea să umple stadionul la fiecare meci. Patronul clubului pregăteşte 3 mutări-bombă şi vrea spectacol!

Acesta vrea să îi aducă pe Ronaldinho, Samuel Eto'o şi Ibrahim Affelay. Transferul camerunezului este ca şi rezolvat. Eto'o l-a anunţat deja pe Walter Zenga că vrea să plece de la Sampdoria.

Acelaşi lucru se poate spune şi în cazul lui Affelay. Din cîte se pare, patronul lui Antalyaspor l-a convins pe acesta să vină în Turcia, după un an nu prea reuşit în Grecia, la Olympiakos. Olandezul încă mai aparține de FC Barcelona.

În aceste zile, impresarul lui Ronaldinho, Roberto De Asis Moreira, se află în Turcia pentru a pune la punct ultimele detalii ale acestei mutări.

Preşedintele clubului, Gültekin Gencer, a recunoscut că Antalyaspor s-a înţeles deja cu Eto'o (34 de ani) şi Affelay (29 de ani), adăugînd că Ronaldinho (35 de ani) are mari şanse să fie următoarea mutare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
436656763174989
Mircea Florentin  •  24 Iunie 2015, 22:32

Văd ca se pricep la fotbal cei care au făcut come

998473913503626
Petre Mihai Nicolae  •  22 Iunie 2015, 13:14

Mentalitate de grandoman, cu banii dati pe cei 3 mai bine isi facea o echipa competitiva, ce naiba echipa-forta sa fie cu 3 expirati veniti doar pentru bani si restul amatori de prin liga secunda? Spectatorii se vor plictisi de show daca dupa 10-15 etape vor fi ciuca batailor, pe langa show e nevoie si de performanta, ori nu asa se face. Exemplele sunt nenumarate, cate echipe pline de vedete expirate nu au fost de-a lungul anilor care au facut fix nimic? Dar ma rog, sunt banii lui, poate sa faca orice doreste cu ei, dar in ceea ce priveste fotbalul, va esua precum multi altii inaintea lui.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  22 Iunie 2015, 08:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează