INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Fosta speranță a lui Real Madrid a revenit în fotbal la 33 de ani! Cum arată acum + declarații incredibile: „Am 7 copii cu 4 femei diferite, dar acum sunt singur”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 10:47 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 12:02

Olandezul Royston Drenthe, fost mijlocaș la Real Madrid, a revenit în fotbal la 33 de ani și a semnat cu spaniolii de la Murcia, liderul din a treia ligă din Spania.

Considerat în 2007, când a ajuns la Real Madrid, noua speranță a fotbalului olandez, Drenthe, pentru care madrilenii au plătit 14 milioane de euro când avea 20 de ani, este departe de cea mai bună formă fizică și a vorbit despre viața personală și cariera lui.

„Trebuie să o iau încet, încet. Nu sunt încă gata să joc. Cred că trebuie să slăbesc 3 kilograme. De luni voi fi la dietă. Eu mereu am mâncat mult pentru că mătușile mele gătesc foarte bine. Vreau să demonstrez că nu sunt aici ca să fac glume. Vreau să joc până la finalul acestui sezon și să văd ce îmi spune corpul. 

Acum am 33 de ani. Am șapte copii cu patru femei diferite, dar acum sunt singur. În plus, fac și muzică, îmi place mult”, a declarat Drenthe, potrivit Marca.

+21 FOTO
  • Așa arată acum Royston Drenthe // FOTO: Captură Marca

Crescut la Excelsior și Feyenoord, Drenthe, nepotul lui Edgar Davids, a mai jucat la Hercules Alicante, Everton, Spartak Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor, Xersez Zondag, Sparta Rotterdam și Kozakken Boys. De-a lungul carierei a făcut două pauze importante: din iulie 2016 până în ianuarie 2018 și din august 2019 până în ianuarie 2021.

VIDEO Spectacol la antrenamentele lui Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Oficial. Manchester United plătește 40 de milioane pentru un puști de 18 ani cu un singur gol în Serie A!

Marius Șumudică răstoarnă ierarhiile în Turcia! E primul acum dintre cei 4 antrenori care au rezistat în Super Lig din vara lui 2019!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  08 Ianuarie 2021, 12:45

Cred că a vrut să spună 30 kilograme...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează