INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Duelul Diego Simeone - Jurgen Klopp, mai dezechilibrat ca niciodată! E prima dată când se întâmplă asta la Atletico

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 16:46

Întâlnirea programată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintre Atletico Madrid și Liverpool, aduce în prim-plan un duel extrem de interesant, dar foarte dezechilibrat, raportându-ne direct la forma echipelor. 

  • Atletico Madrid - Liverpool se joacă pe 18 februarie, iar returul are loc pe 11 martie

Diego Simeone are, pentru prima dată în cele opt sezoane petrecute la cârma lui Atletico Madrid, un procentaj al victoriilor de sub 50%, iar peste aproximativ două săptămâni va primi vizita echipei antrenate Jürgen Klopp. Liverpool trece printr-o formă excelentă, se află pe primul loc în Premier League, la o distanță de 22 de puncte de Manchester City și dorește apărarea titlului de Regină a Europei. 

Diego Simeone va încerca resuscitarea echipei printr-o victorie împotriva echipei antrenate de Klopp, asta în condițiile în care neamțul nu a pierdut nicio partidă disputată pe teren propriu în Europa din cele 22 și niciuna din cele 11 calificări. 

Trio-ul letal al lui Liverpool, format din Salah, Firmino și Mané ( 43 de goluri înscrise), alături de apărarea condusă de Virgil van Dijk și flancurile Alexander-Arnold (12 assist-uri) și Robertson (6 assist-uri), îi va da bătăi de cap lui Simeone în pregătirea partidei.

de George Moțoiu

Citește și: 

Jurgen Klopp se teme de confruntarea cu Atletico Madrid: „Sper să nu-l aducă și pe Cavani!” » PSG cere o sumă uriașă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează