INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

După 10 sezoane la Real Madrid, nu mai prelungește! Pleacă pe un salariu de 15 milioane de euro

Pepe, stânga, foto: reuters
Pepe, stânga, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 05 mai 2017 11:14

Fundașul portughez Pepe nu a acceptat să-și reînnoiască înțelegerea cu Real Madrid, scadentă în vară, și este gata să încerce o aventură în Asia, unde echipa Hebei Fortuna i-a pus pe masă un contract pe 3 ani, cu un salariu total de 45 de milioane de euro.

Fundașul portughez, în vârstă de 34 de ani, este hotărât să plece de pe ” Santiago Bernabeu”, după 10 ani, el fiind convins de către Manuel Pellegrini, antrenorul actual al clubului din Super Liga din China, potrivit El Confidencialcitat de Tribal Football.

Chilianul, în vîrstă de 63 de ani, îl cunoaște foarte bine pe Pepe de pe vremea când era tehnicianul formației ”Los Blancos”, în sezonul 2009/2010. Hebei Fortuna ar fi câștigat competiția pentru achiziționarea fotbalistului, cu Shanghai SIPG, echipă pregătită de Andres Villas Boas, care l-ar fi contactat prin intermediul impresarului său, Jorge Mendes.

Fundașul, cotat în prezent la 5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, a cucerit primele trofee din carieră la FC Porto, unde a evoluat din 2004 până în 2007. Aici el a caștigat 2 titluri în Primeira Liga și Cupa Intercontinentală.

În vara lui 2007, Pepe a semnat cu Real Madrid, care a plătit pentru el suma de 30 de milioane de euro. Portughezul a triumfat alături de ”Los Blancos” de 2 ori în La Liga și tot de atâtea ori în Champions League.

În actualul sezon, apărătorul a avut parte de mai multe accidentări, el jucând doar 13 meciuri în campionatul Spaniei, înscriind 2 goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
201058253738409
Alin Cioinea  •  05 Mai 2017, 16:09

E. Pacat. Sa. Plece. Dela. Real. Madrid. Cai. Bun. Jucatorul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează