INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

După 3 ani, Barça a transferat, în sfîrşit, un fundaş! Jeremy Mathieu cumpărat cu 20 de milioane de euro! Catalanii i-au stabilit clauza de reziliere

foto: fcbarcelona.cat
foto: fcbarcelona.cat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 13:41

FC Barcelona a anunţat pe site-ul oficial transferul fundaşului francez Jeremy Mathieu, 30 de ani, de la Valencia.


Cluburile au ajuns la un acord, iar apărătorul va semna un contract pe 4 sezoane, plus unul opţional. Catalanii vor plăti 20 de milioane de euro Valenciei, reprezentînd clauza de reziliere!

FC Barcelona a anunţat pe site-ul oficial transferul fundaşului francez Jeremy Mathieu, 30 de ani, de la Valencia.


Cluburile au ajuns la un acord, iar apărătorul va semna un contract pe 4 sezoane, plus unul opţional. Catalanii vor plăti 20 de milioane de euro Valenciei, reprezentînd clauza de reziliere!

Mathieu are 176 apariţii în tricoul Valenciei şi 7 goluri marcate. A ajuns în Spania în 2009, din prima ligă franceză, de la Toulouse (112 meciuri, 5 goluri).
A adunat doar două selecţii în naţionala Franţei.

"Valencia l-a transferat în 2005 pentru postul de fundaş stînga, dar a fost folosit sezonul trecut în centrul apărării. Are 1,92 m şi se remarcă prin joc aerian foarte bun, tehnică şi plasament", notează fcbarcelona.cat.

Catalanii i-au fixat clauza de reziliere la 50 de milioane de euro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
madskills
madskills  •  24 Iulie 2014, 09:54
Postat de stancuvlad pe 23 Iulie 2014, 17:49

Degeaba comentati atat decizia celor de la Barcelona sau veniti cu propuneri de genul mai puneau 10 si luau pe nu stiu cine. Nu este transferul ideal asta e clar; cu siguranta nu ar fi vrut sa dea 20 de mil pe un fundas de 30 de ani dar gaura lor din aparare este atat de evidenta incat era absolut necesar sa faca ceva. Credeti ca nu au incercat sa ia pe Hummels sau Marqunios? Nu s-a putut, asa ca au fost fortati sa ia pe cineva. Cu toate ca sunt multi bani si nu se pot folosi de el mai mult de 2, 3 ani, ramane un transfer reusit pentru ca ii va ajuta foarte mult la capitole la care stau rau de ceva ani: fundasi centrali, dueluri aeriene

Degeaba e redutabil in dueluri aeriene, daca se accidenteaza asta nu-si revine atat de repede ca unul de 23-24 de ani. Pai asa si Puyol mai putea un an, dar si daca se accidenta, era out 6 luni. Sunt o groaza de fundasi cel putin la fel de buni ca Mathieu dar care au si 3-4 ani in minus :) Nu uitati de Cirghinski (sper ca am scris corect) de la Sahtior. A rezista un an, a jucat cateva meciuri si a costat si mai mult decat asta. Si da, era si mai tanar :)

sakazuke
sakazuke  •  23 Iulie 2014, 23:34
Postat de chemical_existence pe 23 Iulie 2014, 15:13

Cel mai probabil lucho va juca cu 2 inchizatori (busi si masche).

o intrebare ..sau doua :)) . daca joaca cu 2 mcd si 3 linia de atac messi .suarez neymar ..cine va fii al 3 mijlocas : iniesta ?? xavi... rakitic??.. rafihna ??? presupanand ca song va fii rezerva pt unul din cei 2 mcd cand este cazul .iar daca suarez este atacntul central(killer) atunci messi nu va mai juca de fals 9....crezi ca va accepta sa revina in banda ???sau il pune pe suarez in banda ca si neymar ??? in opinia ta cum va arata echipa standard gandita de ,,lucho" ???

sakazuke
sakazuke  •  23 Iulie 2014, 22:49

ce uita sa spuna fcbarcelona.cat. este ca ,,pustiul" a trecut sezonul trecut ca aparator central pt ca are tendonul lui ahile facut praf si numai poate face fata efortului in postura de fundas de banda. ....pt asta nu juca multe meciuri consecutiv la valencia.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează