CAMPIONATE  ·  BUNDESLIGA

Pleacă de la Bayern Munchen după 40 ani! A decis să se retragă: „Toate succesele noastre din ultimele patru decenii poartă și numele său”

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt  și Robert Lewandowski // FOTO: Guliver/Gettyimages +8 FOTO
Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt și Robert Lewandowski // FOTO: Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 15:03

Medicul Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, 77 de ani, din 1977 la clubul bavarez, pleacă de la Bayern Munchen în această vară.

Din 1977 lucra Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt la Bayern. După 38 de ani, în 2015, un conflict cu Pep Guardiola, antrenorul bavarezilor la acea vreme, l-a făcut să plece de la echipă, concentrându-se doar la naționala Germaniei. Doctorul nu a rezistat însă mult timp departe de "casă". În 2017, s-a întors la clubul münchenez.

Acum, la 77 de ani, Müller-Wohlfahrt anunță că se desparte de Bayern. Definitiv. Se retrage. „Privesc în urmă cu mare satisfacție, au fost 40 de ani minunați. Experiențele trăite, performanțele pe care le-am sărbătorit împreună și oamenii cunoscuți aici, totul m-a format în această viață", spune medicul în Bild.

Karl-Heinz Rummenigge, președintele executiv al roș-albilor, îi mulțumește: „Mull a muncit încredibil în toți acești ani, el a impus un nou standard în acest club. Toate succesele noastre din ultimele patru decenii poartă și numele său. De la Beckenbauer și Gerd Müller la Augenthaler, Schweinsteiger, Thomas Müller și Lewandowski, generații întregi îi sunt recunoscătoare".

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt // FOTO: Guliver/GettyImages

Un nume mare s-a antrenat cu Bayern!

O apariție surprinzătoare la antrenamentul de vineri al lui Bayern. La 36 de ani, retras din fotbal în 2019, Arjen Robben s-a pregătit la centrul sportiv al clubului bavarez. Și fizic, și cu mingea. Pare că e în plină carieră. La fel de dinamic, la fel de abil cu mingea. Olandezul, un deceniu pe „Allianz Arena" (2009-2019), a dezvăluit recent că vrea să se întoarcă în fotbal. Robben a precizat însă: „Nu la Bayern". Chiar dacă roș-albii i-au rămas aproape de suflet. Pentru el, a fost clubul vieții.

144 de goluria marcat Arjen Robben în 309 meciuri jucate pentru Bayern

20 de trofeea cucerit olandezul în 10 ani la clubul bavarez

FOTO. Imagini de la meciul Bayern Munchen - Frankfurt

+9 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Levante - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Heidenheim - Werder Bremen
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Tottenham - Everton
Eurosport
23:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Eibar
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1