INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Pleacă de la Bayern Munchen după 40 ani! A decis să se retragă: „Toate succesele noastre din ultimele patru decenii poartă și numele său”

Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt  și Robert Lewandowski // FOTO: Guliver/Gettyimages +7   FOTO
Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt și Robert Lewandowski // FOTO: Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 13 iunie 2020 15:03

Medicul Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, 77 de ani, din 1977 la clubul bavarez, pleacă de la Bayern Munchen în această vară.

Din 1977 lucra Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt la Bayern. După 38 de ani, în 2015, un conflict cu Pep Guardiola, antrenorul bavarezilor la acea vreme, l-a făcut să plece de la echipă, concentrându-se doar la naționala Germaniei. Doctorul nu a rezistat însă mult timp departe de "casă". În 2017, s-a întors la clubul münchenez.

Acum, la 77 de ani, Müller-Wohlfahrt anunță că se desparte de Bayern. Definitiv. Se retrage. „Privesc în urmă cu mare satisfacție, au fost 40 de ani minunați. Experiențele trăite, performanțele pe care le-am sărbătorit împreună și oamenii cunoscuți aici, totul m-a format în această viață", spune medicul în Bild.

Karl-Heinz Rummenigge, președintele executiv al roș-albilor, îi mulțumește: „Mull a muncit încredibil în toți acești ani, el a impus un nou standard în acest club. Toate succesele noastre din ultimele patru decenii poartă și numele său. De la Beckenbauer și Gerd Müller la Augenthaler, Schweinsteiger, Thomas Müller și Lewandowski, generații întregi îi sunt recunoscătoare".

Pleacă de la Bayern Munchen după 40 ani! A decis să se retragă: „Toate succesele noastre din ultimele patru decenii poartă și numele său”
Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt // FOTO: Guliver/GettyImages

Un nume mare s-a antrenat cu Bayern!

O apariție surprinzătoare la antrenamentul de vineri al lui Bayern. La 36 de ani, retras din fotbal în 2019, Arjen Robben s-a pregătit la centrul sportiv al clubului bavarez. Și fizic, și cu mingea. Pare că e în plină carieră. La fel de dinamic, la fel de abil cu mingea. Olandezul, un deceniu pe „Allianz Arena" (2009-2019), a dezvăluit recent că vrea să se întoarcă în fotbal. Robben a precizat însă: „Nu la Bayern". Chiar dacă roș-albii i-au rămas aproape de suflet. Pentru el, a fost clubul vieții.

144 de goluria marcat Arjen Robben în 309 meciuri jucate pentru Bayern

20 de trofeea cucerit olandezul în 10 ani la clubul bavarez

FOTO. Imagini de la meciul Bayern Munchen - Frankfurt

+3 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ronaldo, genial după penalty-ul ratat: „Văd mai multe tweeturi despre asta decât despre primele trei săptămâni de Bundesliga”

Măsură excepțională post-pandemie. FIFA dă liber la al treilea club în acest sezon!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close