CAMPIONATE  ·  SPANIA

După 8 luni de suferinţă, Villa s-a întors la Barca cu un gol şi o dedicaţie specială: "Imposibil fără voi!"

David Villa şi mesajul pentru fetele de acasă.
David Villa şi mesajul pentru fetele de acasă.

Articol de - Publicat marti, 21 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 21:00

Fractura de tibie a fost uitată. A înscris la 5-1 cu Real Sociedad, dezvăluind mesajul de pe tricou. Era pentru fetele sale: Patricia, soţia, şi fiicele Zaida şi Olalla.

A fost acelaşi picior stîng. Rupt pe 15 decembrie, în semifinala Mondialului cluburilor, operat patru zile mai tîrziu, în Catalunya, nerefăcut la timp pentru Euro... Dar care, duminică, 19 august, după opt luni de la drama fracturii de tibie, a ghidat sigur mingea spre colţul lung al porţii lui Real Sociedad. Era minutul 84, 5-1 pentru Barcelona, primul său meci oficial şi primul gol în blaugrana. "El Guaje" David era din nou înapoi.

Fericit, atacantul de 30 de ani şi-a scos tricoul, acceptînd cel mai dulce avertisment al carierei. Mesajul merita orice cartonaş: "Imposible Sin Vosotras!". "Ar fi fost chiar imposibil să revin fără ajutorul lor, al fetelor mele. Patricia, Zaida şi Olalla. Şi ele au suferit în aceste luni din cauza mea".

Cu tricoul în mînă, Villa a sprintat apoi spre Emili Ricart. Fizioterapeutul care a stat alături de el în fiecare zi din aceste opt luni de chin. Şi datorită lui, visul urît a luat sfîrşit.

"Ar fi fost chiar imposibil să revin fără ajutorul lor, al fetelor mele. Şi ele au suferit în aceste luni din cauza mea" (David Villa, atacant Barcelona)

"În sfîrşit, pot să uit de această accidentare teribilă. M-am pregătit dur în ultimele cinci săptămîni, dar corpul meu încă se luptă să revină la maximum" (David Villa, atacant Barcelona)

"A fost un început frumos, însă cea mai bună veste este întoarcerea lui El Guaje. Ne-a lipsit enorm" ( Xavi, mijlocaş Barcelona)Senzațional! Câți ani de închisoare a primit Polițistul pedofil, după ce a molestat 2 copii în lift
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1