INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

După ce l-a ratat pe Gareth Bale, Manchester United s-a reorientat spre un fotbalist al lui Monaco » 55 de milioane de lire sterline

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 18 august 2017 13:16

Manchester United îl vrea pe Thomas Lemar de la Monaco, în condițiile în care țintele sale din această vară, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Ivan Perisici, au căzut, rând pe rând, conform The Sun.

Jose Mourinho s-a asigurat de trei mutări importante pe ”Old Trafford”, prin aducerea lui Victor Lindelof, Romelu Lukaku și Nemanja Matici. Antrenorul ”diavolilor roșii” este încântat de faptul că jucătorul francez poate evolua pe orice post la mijlocul terenului, având și o viteză remarcabilă.

Lemar a fost dorit în această vară și de Arsenal, care a înaintat o ofertă de 45 de milioane de lire sterline lui Monaco, dar interesul ”tunarilor” pentru fotbalist nu mai este de actualitate.

Manchester United vede în francez o opțiune pe termen lung, mai bună decât varianta Perisici, care este cu șapte ani mai în vârstă. Mourinho a declarat că își mai dorește un jucător, care să întărească echipa în compartimentul median.

Thomas Lemar, în vârstă de 21 de ani, este cotat la 24 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El a avut o evoluție foarte bună în sezonul trecut la Monaco, unde în cele 34 de meciuri jucate în Ligue 1 a înscris 9 goluri și a dat 11 pase decisive. De asemenea, fotbalistul a debutat și în naționala Franței în 2016, adunând 5 selecții, până în prezent.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  18 August 2017, 21:13

Ce bine ca l-a ratat pe Bale!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează