INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

După cinci luni la terapie intensivă, fiul lui David Silva ieșit din spital: "În sfârșit, mergem acasă"

Articol de - Publicat joi, 17 mai 2018 11:56

Născut în decembrie, micul Mateo s-a zbătut mult timp între viață și moarte, perioadă în care David Silva a făcut mereu naveta între Manchester și Spania.

În decembrie, David Silva a început să lipsească de la City și nimeni din afara clubului nu știa de ce. Juca un meci, apoi dispărea. El, liderul echipei. S-a aflat că are o "gravă problemă personală". Pe 3 ianuarie, a vorbit despre drama lui: "Fiul meu Mateo s-a născut prematur și e la terapie intensivă. Luptă în fiecare zi să trăiască".

"Familia e cea mai importantă"

De fiecare dată când dispărea, era plecat în Spania. La spital. Guardiola l-a eliberat de orice presiune: "Poate să se întoarcă oricând acasă. Familia e cea mai importantă".

Cinci luni, David Silva a suferit cumplit lângă copilul său. Dar, când a jucat, a ajutat-o pe City să câștige și să devină campioană. Luni, mijlocașul în vârstă de 32 de ani, nu a fost la sărbătoarea titlului.

"Au fost cinci luni foarte lungi"

Marți, pentru prima oară în acest an, David a zâmbit. A ieșit din spital cu băiețelul. "După cinci luni foarte lungi, mergem în sfârșit acasă", a spus el ușurat. "Vom fi etern recunoscători acestei incredibile echipe ce a avut grijă de Mateo. Mulțumim".

8meciuri de Premier League a ratat David Silva din decembrie pentru a-i fi alături lui Mateo la spital

10 goluri și 14 assisturi a reușit în total mijlocașul spaniol la Man. City în 40 de meciuri în acest sezo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează