INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

După dezastrul de la CM 2014, Spania a decis: Vicente del Bosque rămîne selecţionerul Spaniei pînă în 2016!

Vicente Del Bosque, foto: reuters
Vicente Del Bosque, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 26 iunie 2014 15:10

Federaţia Spaniolă de Fotbal l-a reconfirmat pe Vicente del Bosque la cîrma naţionalei, în ciuda eşecului răsunător de la Mondialul din Brazilia.

AS.com scrie că tehnicianul de 63 de ani va începe reconstrucţia La Roja, naţională în care nu se vor mai regăsi Xavi Hernandez, David Villa şi Xabi Alonso.

Vicente del Bosque declara după ultimul meci din grupe că are nevoie de timp pentru a decide dacă este sau nu în interesul Spaniei ca el să continue ca selecţioner. Antrenorul a refuzat în acest an oferte incredibile de la Manchester City şi din Japonia.

Cu Franţa, primul test
Pe 4 septembrie, Spania va disputa un meci amical cu Franţa, la Paris. Del Bosque va anunţa cu ocazia acestei partide pe cine contează pentru a încerca să readucă Furia Roşie pe culmile gloriei. Foarte probabil, printre cei convocaţi se vor afla: Koke, Deulofeu, Muniain, De Gea sau Thiago.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
luhter
luhter  •  27 Iunie 2014, 10:27

Cum sa-l reconfirmi, cand mizeaza pe atacanti ce nu dau nimic in loc de golgeteri care si reconfirma cand sunt introdusi intr-un meci fara miza.

bamse1901
bamse1901  •  26 Iunie 2014, 19:52

altii la fel ca noi, adica......

solomon_i
solomon_i  •  26 Iunie 2014, 16:37

Totusi...Vicente del Bosque este un antrenor bun.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează