CAMPIONATE  ·  LA LIGA

FC BARCELONA. După două luni în casă, Messi și compania sunt la 40-45% din parametrii fizici

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 16:49

Datele ”furate” de cotidianul AS relevă că, în medie, jucătorii Barcelonei nu s-au îngrășat decât cu 0,5-1,3 kg, sub limita impusă de club de două kilograme

Barcelona și-a reluat ieri antrenamentele și, spre surpriza preparatorilor fizici, jucătorii se prezintă destul de bine după cele două luni de carantină. Capacitatea aerobică la efort, forța, elasticitatea, dar și masa grasă arată acceptabil, în condițiile în care Messi și colegii blaugrana s-au pregătit în casă. Potrivit datelor "furate" de ziarul AS, forma lor actuală ar fi la 40-45 la sută din nivelul ideal.

Forța musculară e la 70%

Jucătorii lui Quique Setien au avut grijă la regimul alimentar și nu au luat în greutate decât între 0,5 și 1,3 kg, în situația în care limita maximă impusă era de două kilograme. Masa grasă în plus e, tot în medie, de 0,3-0,7 procente, sub pragul acceptabil de 1 la sută. 

Capacitatea aerobică s-a diminuat cu 40%, iar forța musculară a înregistrat o pierdere de doar 30 de procente, date ce au condus la o estimare a unei condiții fizice generale a lotului Barcelonei aproape de jumătate din parametrii competiționali obișnuiți, de dinaintea suspendării LaLiga din cauza noului coronavirus.

Fotbaliștii de la Barcelona și Real Madrid s-au prezentat astăzi la centrele de antrenament

CITEȘTE ȘI:Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1