INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

După experienţele eşuate la Real Madrid şi Liverpool, Nuri Şahin se întoarce în Bundesliga

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 19:16

Nuri Şahin, jucătorul Realului în vîrstă de 24 de ani, a revenit la Borussia Dortmund pentru 18 luni, cu opţiune de cumpărare, conform anunţului făcut azi de campioana Germaniei, într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul turc se întoarce astfel în Bundesliga, după un an şi jumătate, campionat pe care l-a cîştigat în sezonul 2010-2011 cu cei de la Borussia Dortmund. Şahin a fost transferat în 2011 la Real Madrid şi împrumutat în acest sezon de spanioli la Liverpool, unde nu a reuşit să confirme, iar englezii au decis să renunţe la el. Ultimul meci jucat pentru Liverpool a fost acum două luni, contra celor de la Chelsea, terminat 1-1.

Înainte să se despartă de Dortmund, în 2011, Şahin a suferit o accidentare la ligamentele colaterale, problemă care a revenit la puţin timp după ce a început antrenamentele cu cei de la Real, pentru că turcul s-a intors prea devreme pe terenul de joc. Pentru Real, Şahin a adunat doar 640 de minute în 10 partide. Turcul a ajuns la Madrid în schimbul a 10 milioane de euro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează