INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

După Mata, Mourinho a mai scăpat de un jucător » A semnat cu AC Milan

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 ianuarie 2014 19:35

Jose Mourinho a acceptat să se despartă de spaniolul Juan Mata, unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai lui Chelsea din ultimii ani, iar acum a mai venit rîndul unui alt mijlocaş.

Mijlocaşul londonezilor, Michael Essien, a semnat un contract cu AC Milan, pentru un sezon şi jumătate, a anunţat clubul italian.

"Michael Essien va sosi la aeroportul Malpensa în această seară", se precizează în comunicatul clubului de pe site-ul oficial.

Potrivit presei italiene, Essien, 31 de ani, a venit gratuit de la Chelsea şi va putea evolua pentru AC Milan în optimile Ligii Campionilor cu Atletico Madrid.

Essien a jucat la Chelsea mai întîi în perioada 2005-2012, iar apoi a evoluat un sezon la Real Madrid. Vara trecută, el a revenit la Chelsea.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
kr1m
kr1m  •  25 Ianuarie 2014, 00:47

Mourinho stie doar sa se apere si atat, nu poate sa gandeasca constructiv, isi alege jucatori cu calitati fizice. Chelsea juca foarte frumos anul trecut, acum Mourinho a transferat o gramada de jucatori si joaca distructiv, din moment ce ii tine pe banca pe Schurrle, Demba Ba si Hazard si joaca cu specimenele alea de negri care dau numai la gioale.

coszmin
coszmin  •  24 Ianuarie 2014, 21:13

imi e mila de ac milan,iar transfera dinozauri.essien nu mai joaca fotbal de vreo 5 ani.e o gluma ce se intampla cu AC Milan in acesti ani.din cea mai mare echipa de club din toate timpurile cum era in anii 90 ,a ajuns sa fie o mizerie la propriu de echipa.

ernesto365
ernesto365  •  24 Ianuarie 2014, 21:07

si uite asa milanul s-a reintors la vechea politica de a cumpara jucatori "tineri"! FORZA MILAN!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează