INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-3

După Ronaldo, un alt titular al lui Real e în pericol de suspendare! Ce s-a aflat că i-a strigat arbitrului din El Clasico

Carvajal, dreapta, foto: reuters
Carvajal, dreapta, foto: reuters

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 15 august 2017 10:58

Dani Carvajal, fundașul dreapta al celor de la Real Madrid, i-a strigat arbitrului De Burgos, care a condus El Clasico din Supercupa Spaniei, 3-1 pentru albi, să le mai dea un penalty celor de la Barcelona, conform Tribuna.com.

Derby-ul dintre Real și Barca a fost unul plin de nervi în finalul partidei, după ce arbitrul partidei a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Barcelona și l-a eliminat pe Cristiano Ronaldo de pe teren.

De Burgos fost principala țintă a lui Dani Carvajal, imediat după înscrierea golului de 3-1, iar madrilenul a țipat spre central: "Mai dă-le un penalty", aluzie la decizia prin care echipa catalană a egalat la unu.

Fundașul lui Zinedine Zidane ar putea să fie suspendat pentru acest lucru, ceea ce ar însemna că francezul ar mai pierde un titular după victoria de pe Camp Nou.

Cristiano Ronaldo a văzut două cartonașe galbene în doar trei minute, al doilea pentru simulare în care și a fost eliminat. Portughezul nu a reușit să își stăpânească nervii și l-a împins pe centralul partidei, gest pentru care a primit o suspendare de cinci meciuri din partea comisiei de arbitraj din Spania.

Partida retur din SuperCupa Spaniei este programată miercuri, de la ora 24:00 a României, însă șansele ca Barcelona să întoarcă scorul sunt minime, în ciuda eventualei lipse a lui Carvajal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
604751563021589
Tomas Orzan  •  15 August 2017, 13:55

Nu mai inteleg nimic din felul in care moderati comentariile, cuvinte ca lasii, nemernicii si tradatorii le-ati lasat totusi sa apara in izbucnirea inveninata a unul probabil clujean2011, cu spume pe la coltul mouse-ului. Sa fie partea realista a voastra de vina, ziaristi demni de respect?

ucluj2011
ucluj2011  •  15 August 2017, 11:16

Real este vînată. Ticăloșii de la Barcelona din regiunea Catalunia ... lașii... nemernicii... trădătorii care vor să se dezlipească de la patria mumă mărita Spanie (în frunte cu grandioasa , măreața și inegalabila provincie CASTILIA din care face parte și Madridul) nu pot să cîștige NIMC fără ajutorul ticălos și mafiot al unor arbitrii de casă corupți. *** și culorilor roș-albastre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează