INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Duşmani pînă la afaceri» Inter şi Milan se gîndesc la un schimb Sneijder - Boateng

Sneijder și Boateng tocmai au luat masa împreună, alături de Yolanthe, soția olandezului, și de Melissa Satta, iubita ghanezului
Sneijder și Boateng tocmai au luat masa împreună, alături de Yolanthe, soția olandezului, și de Melissa Satta, iubita ghanezului

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 16:42

Concitadine şi mari rivale, Inter şi Milan se gîndesc să se împace în vară măcar pentru a pune la punct împreună o tranzacţie. Mai precis, este vorba de un schimb de mijlocaşi între olandezul Wesley Sneijder, care ar trece în ”rossonero”, şi ghanezul Kevin-Prince Boateng, văzut în ”nerazzurro”.

Ideea le-a venit interiştilor, care vor să scape de Sneijder, accidentat des şi cu evoluţii în contină scădere. Plecarea ar fi facilitată de trei chestii: 1. Soţia olandezului, Yolanthe, nu vrea să părăsească Milano; 2. Însuşi Wesley e tentat de o altă aventură, după o perioadă ghinionistă; 3. Amiciţia lui cu compatriotul Van Bommel, care-l tot cere alături la Milan.

În loc este dorit Boateng deoarece acesta poate intra în mai multe roluri în linia mediană, care va suferi multe transformări la vară: pe lîngă Sneijder ar mai pleca Stankovici, Javier Zanetti şi Cambiasso. Milan nu ar refuza oferta. Dispune de soluţii pentru a-l substitui pe african şi, în plus, Sneijder e văzut ca un jucător foarte potrivit să alimenteze atacanţii cu mingi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
alex_cainele
alex_cainele  •  16 Martie 2012, 15:11

Milan - Inter chiar e o rivalitate decenta. Fara violente, mai mult ironii. Fara sicane ieftine. Iar schimburi s-au mai facut si se vor mai face, ca le place suporterilor sau nu. Muntari joaca acum la Milan sub forma de imprumut de la Inter de exemplu. Insa nu stiu de ce ar renunta Milan la Prince.

alecdanila
alecdanila  •  16 Martie 2012, 13:17

E o prostie de articol care se bazeaza pe simple speculatii (Milan n-ar spune nu - cine de la Milan n-ar spune nu?, Sneijder e vazut ca ...). Cum s-ar spune, un articol de vara, sa mai treaca timpul. Cei de la Milan nu sint atit de timpiti sa faca schimbul asta, de altfel cred ca nimeni nu s-a gindit la o asemenea varianta. Cu o exceptie, desigur ...

coszmin
coszmin  •  16 Martie 2012, 12:27

ar fi cea mai mare rusine acest schimb. Prince Boateng e in primii 5 mijlocasi din europa.are o tehnica si executii de mare fotbalist. sneijder e doar o fantoma in ultimul an. cred ca pe sneijder il pot cumpara cu 20 de milioane de la inter,nu e cazul sa se faca un asemenea schimb.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close