INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOSNIA

Dzeko, un ”cetăţean” adevărat. Bosniacul a ajutat un adolescent să treacă peste o operaţie grea

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 februarie 2013 14:45

Edin Dzeko (26 de ani) i-a fost alături unui tînăr bosniac de 16 ani, care s-a prezentat la spitalul Manchester Royal Infirmary cîntărind doar 24 de kg din cauza unei boli rare ce afectează intestinele.

Starul lui Manchester City a făcut orice e posibil pentru a alina suferinţa adolescentului, oferindu-i lui Aner Zelic mai multe cadouri, printre care o consolă de jocuri PSP sau o excursie pe Etihad Stadium pentru a o vedea pe City la treabă.

Aner a trecut cu bine peste operaţia care îi va permite să se hrănească normal şi astfel să cîştige în greutate, iar chirurgul acestuia, David van Dellen, este optimist privind recuperarea baiatului.

”Cînd Aner a venit la noi, era îngrozit. M-am gîndit că ar fi bine ca cineva să-i fie alături şi, astfel, am apelat la Dzeko. Edin a făcut totul pentru a ajuta acest băiat, s-a interesat chiar şi de condiţiile spitalului din Bosnia unde pacientul se va întoarce! Totul fără publicitate! Operaţia a fost un succes, dar tînărul va trebui să revină la Manchester pentru un control”, a declarat chirurgul David van Dellen pentru Daily Mail.

Edin Dzeko a marcat un gol superb, după o acţiune colectivă, sîmbătă, pentru Manchester City, dar nu a putut împiedica înfrîngerea echipei sale în faţa celor de la Southampton (1-3), eşec ce îi scoate pe ”cetăţeni” din lupta pentru titlul.

(Valentin Melci)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dori26
dori26  •  12 Februarie 2013, 16:46

frumos gest...intre compatrioti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează