INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

E ăsta sfârșitul pentru Messi&comp? Un cunoscut antrenor nu are nicio îndoială: "Dominația Barcelonei s-a terminat! E finalul unei ere"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 17:09

Claudio Ranieri dă un verdict dur pentru Barcelona. Fostul tehnician al lui Leicester crede că s-a încheiat un ciclu de succes în fotbal, cel al echipei catalane.

"Cât timp a dominat Barcelona? 10 ani? E suficient, nu?
Au mai fost Manchester, Ajax, Juventus, AC Milan, Inter, Barcelona, Real Madrid și acum... s-a terminat. Barcelona a căzut, e la pământ, e finalul unei ere", a spus Ranieri la BT Sport.

Fostul internațional englez Rio Ferdinand e de acord cu Ranieri: "Pe vremea mea, aveam echipele din Anglia care dominau o perioadă, apoi au fost cele din Spania, apoi au venit cele din Italia. Acum, alții vor domina.

Barcelona pierde teren în fața lui Real Madrid în lupta pentru titlu. Cupa Regelui ar putea fi singurul trofeul pe care Barcelona l-ar putea câștiga în acest sezon".

"Neymar e în continuă creștere. Dar te uiți la Messi și te gândești că e încă capabil să facă lucruri incredibile, chiar dacă forma lui nu va mai fi cea mai bună. Sunt puțin îngrijorat în ceea ce-l privește pe Suarez, nu prea a contribuit la joc, nu prea a ținut de minge" Ian Wright, fost internațional englez

  • Barcelona a fost eliminată de Juventus din Liga Campionilor, după 3-0 în tur pentru italieni și 0-0 în retur. 
  • Luis Enrique se va despărți la finalul acestui sezon de formația catalană. Antrenorul de 46 de ani a anunțat la începutul lunii martie că a decis să nu mai continue la Barcelona. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Aprilie 2017, 23:31

Care dominație ?

gabonne1982
gabonne1982  •  20 Aprilie 2017, 18:32

Problema jucatorilor de la FC Barcelona este si una motivationala.Este destul de greu sa mai motivezi niste jucatori care au castigat in acesti ani tot ce se putea cu aceasta echipa.Cred ca pentru unii dintre ei a cam venit vremea sa "schimbe aerul",sa accepte noi provocari.Cred ca Barcelona actuala trece printr-o perioada asemanatoare echipei nationale a Spaniei.Cred ca-i trebuie un suflu nou,jucatori tineri si dornici de afirmare

zorro5
zorro5  •  20 Aprilie 2017, 18:21

Barcelona a facut greseli de transferuri,...ii trebuie cel putin 2 fundasi,..unul central si unul de margine,..si unul sau doi mijlocasi de creatie,..numai cu Iniesta nu e de ajuns !!! ; nu inteleg de ce in ultimile meciuri Enrique nu la folosit pe Arda Turan care are forta si citeodata e sclipitor !!! ; bine ca pleaca Enrique ,..ca sincer arata ca o maimuta,...deci prea putin creier !!! ; iar Messi nu e in umbra de forma,...joaca bine in continuare,...dar nu are forta de a lua mingi de la mijloc,...si sa fie si extrem de activ in atac ; Barcelona,...sigur nu e terminata,...le trebuie un antrenor cu creier, 2 fundasi buni si un mijlocas ca Xavi,..si o sa vedeti o revenire spectaculoasa !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează