INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

E dorit de Atletico Madrid, dar vrea să-şi încheie cariera la AC Milan: "Mereu a visat să joace aici"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 12:58

Carlos Bacca se simte excelent la AC Milan, iar agentul său spune chiar că vîrful de 29 de ani se gîndește să rămînă la formația italiană pînă la finalul carierei.

Jucătorul este dorit de Atletico Madrid, iar spaniolii au încercat să-l convingă să revină în La Liga.

Sergio Barila, impresarul fotbalistului, a declarat pentru italiacalcio.it: "Clientul meu este foare fericit pentru că familia sa s-a adaptat excelent în Milano. Carlos a părăsit un club mare, pe Sevilla, cu intenția de a reuși lucruri mărețe cu Milan.

Sînt optimist. Milan are jucători foarte buni și trebuie să fim pozitivi. Ei trebuie să-și păstreze mentalitatea de învingători și să joace bine în perioada următoare.

Carlos se înțelege foarte bine cu toți colegii și există posibilitatea să rămînă la AC Milan pînă la finalul carierei. S-a adaptat foarte bine sub comanda lui Mihajlovici. Visa de cînd evolua în Columbia să joace în tricoul lui Milan. Acum e fericit".

30 de milioane €a plătit AC Milan Sevillei pentru transferul lui Bacca

Bacca a înscris 9 goluri în 19 partide de cînd a semnat cu AC Milan. Formaţia italiană e pe locul 6 în Serie A, la 8 puncte de liderul Inter, iar rezultatele cu Sinişa Mihajlovici la cîrmă nu sînt tocmai cele dorite.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează